01. februar 2018

 

 

Magnetne materiale vseh vrst predelujemo v vrhunske magnete

Magnetni materiali, iz katerih so pri nas proizvedeni magnetni sistem, magnetna rešetka, magnetna palica ali magnetne letve, so pri nas raznovrstni. Pri proizvodnji magnetnih sistemov iz raznih magnetnih materialov vedno gledamo v prihodnost. Iz magnetnih materialov pri nas nastajajo produkti najvišje kvalitete. S pomočjo naših izdelkov, kot so magnetni sistem iz raznih magnetnih materialov, ter naših storitev v povezavi s podjetji, s katerimi sodelujemo, kreiramo nove zaposlitvene priložnosti. Pri produkciji stavimo na najnaprednejšo tehnologijo ter materiale, ki so na trgu najbolj odlični. Pestre in raznolike izkušnje s področja so eden od dejavnikov, zaradi katerih smo tako odlični. Dejavni smo že desetletje in pol, tako da smo poslovni partner, ki se odlikuje s številnimi kompetencami in veliko zanesljivostjo. Pretekle poslovne zmage nas ne uspavajo, ampak venomer razmišljamo o prihodnosti, začenjamo z najnovejšimi tehnologijami ter gradimo nova znanja. Vedno težimo k perfekciji.

 

Magnetni sistem in materiali


Magnetni materiali: produkcija s celovitimi rešitvami


Izdelki, kot so magnetna rešetka, magnetna palica ali magnetne letve, ki pri nas nastajajo iz magnetnih materialov, so najbližje perfekciji, kot so le lahko. Pri nas gre vedno za visokokvalitetne izdelke. Nastanek magnetnih sistemov iz najrazličnejših magnetnih materialov pa še ne pomeni končnega uspeha. Če proizvajalec potencialnemu naročniku ne nudi celovite rešitve, ne pomagajo še tako kvalitetni izdelki. Dandanes moderno poslovanje ne poteka več tako, da bi v okviru ene rešitve sodelovalo več različnih podjetij, ki bi jih moral naročnik v lastni režiji koordinirati. Čas in energija podjetja sta vse preveč dragocena, da bi procesi potekali na takšen zastarel način. Podjetja, ki proizvode in storitve naročajo, morajo zbrati vso svojo energijo, da se usmerijo v lastno dejavnost in tu skrbijo za vrhunsko kakovost in maksimalno konkurenčnost. Mi seveda to popolnoma razumemo, zato našim strankah ponujamo celovito rešitev v naši lastni režiji. Zato je izdelava magnetnega sistema iz raznih magnetnih materialov pri nas le en korak . Z naročniki sodelujemo že od zasnove projekta naprej. Poskrbimo za izdelavo dokumentacije, projektiranje, mehansko obdelujemo kovine, merimo magnetne vrednosti, skrbimo za končno realizacijo in kasneje servisiramo ter opravljamo redne tehnične preglede ter nudimo tehnično podporo. Pri tem nam pomagajo naši poslovni partnerji oziroma podizvajalci, ki jih aktiviramo sami, tako da lahko naročnik brezskrbno opravlja svojo lastne dejavnost, medtem ko mi zanj izvajamo projekte na ključ.


Magnetni sistem iz vseh mogočih, a vrhunskih materialov


Pri produkciji iz magnetnih materialov, kot so magnetni sistem, magnetna rešetka, magnetna palica ali magnetne letve, je zelo pomembno, da izberemo prave materiale. Naše podjetje vam v tej smeri vsekakor pomaga z dobrimi nasveti. Če vam svetuje strokovnjak, je vrednost nasveta izredna, saj lahko na tak način veliko prihranite, ker se tako izognete morebitnim stroškom, ki bi nastali zaradi napak v primeru neustreznega projektiranja. Pomembna je tudi optimizacija, saj lahko na tak način prav tako znižate stroške in postanete bolj konkurenčni, kar vam v primerjavi z vašimi tekmeci lahko prinese primerjalne prednosti. Tudi dobavljanje materialov je naša domena. Poskrbimo, da bodo materiali prišli pravočasno ter da bo njihova cena ugodna.

 

Magnetna palica in rešetka


Magnetni materiali, katere priskrbi podjetje, vključeno v globalizacijske procese


Tesno smo vpeti v globalizacijske procese. Sodelovanje z nami lahko omogoči, da boste vi kot naročnik imeli od tega prav tako velike koristi, kot jih imamo mi. Venomer smo povezani z različnimi proizvajalci na vseh celinah sveta. Obiskujemo seminarje vsepovsod na planetu in se nenehno izobražujemo . Prav tako so nam na voljo informacije glede najrazličnejših možnosti in procesov, ki se na področju magnetnih materialov  in njihove uporabe ves čas odpirajo. Zato vam lahko zagotovimo raznoliko podporo na najvišji strokovni ravni. Ponosni smo na našo vrhunsko strokovnost, zanesljivost in kratek reakcijski čas, ki je potreben, da se odzovemo na klic naše stranke. Prav tako smo ponosni, da je pri nas kvaliteta stalno na najvišjem nivoju in da prav enako velja za našo tehnično podporo, ki je namenjena našim strankam. Naše zadovoljstvo v poslu je neogibno povezano z zadovoljstvom naših naročnikov, katerim vedno nudimo le tisto, kar je najboljše.


Magnetni sistemi so pri nas raznoliki


Vse, kar nastaja iz magnetnih materialov, nastaja v našem podjetju. To pomeni, da vam je na tem področju na voljo prav vse, kar obstaja. Če obstaja, bomo to naredili mi. Izdelujemo magnete iz redkih zemljin. Tu so vam na voljo najrazličnejše granulacije ter številne oblike protikorozijskih zaščit. Seveda si lahko izberete polarizacijo in njeno številčnost. Permanentne magnete lahko izberete iz naslednjih materialov: plasto feriti, feritna jedra, karbonilna jedra AlNiCo, feriti, NdFeB, SmCo ter Plasto NdFeB. V produkciji magnetnih sistemov, magnetnih letev, magnetnih rešetk ter magnetnih palic upoštevamo vaše potrebe oziroma preference.