23. maj 2017

Magnetni filter, magnetna plošča in drugi magnetni proizvodi


Magnetni filterMagnetni filter in magnetna plošča sta le dva od produktov, ki jih podjetje Ilirik izdeluje iz najboljših magnetnih materialov. Imamo več kot 15 let izkušenj na področju magnetne tehnologije in dela s permanentnimi magneti in elektromagneti. Vrhunska tehnologija in odlično izobražen kader nam omogočata, da ponujamo proizvode po vaših specifičnih potrebah. Za vas opravimo vse od svetovanja, testiranja, izdelave, dobave in tehnične podpore. 


Magnetni filter


Magnetni filter za čiščenje izkorišča moč magneta, da nase privlači nezaželene delce železa in drugih kovin. Uporablja se v številnih industrijskih in avtomobilskih napravah, da dosežemo optimalno in zanesljivo delovanje, pa tudi dolgo življenjsko dobo. Z uporabo magnetnega filtra povečamo natančnost izdelave, izredno koristni pa so tudi za tekočine. Magnetni filter  je nepogrešljiv za filtriranje vode v hladilnih in ogrevalnih sistemih. Filtri so torej dobrodošči v številnih industrijah, pri nas pa jih lahko naročite za vsakršno potrebo, natančno po vaših željah. Vedno se veselimo novih izzivov.


Magnetna plošča


Magnetno ploščo vam izdelamo po želenih dimenzijah. Seveda je glavna odločitev, odločitev o materialu, in mi se temu popolnoma posvetimo. Proizvod bomo testirali in pripravili za optimalno delovanje. Z našim znanjem in izkušnjami se vam zagotovo ne more zgoditi, da dobite slab proizvod, saj preučimo prav vse faktorje, ki vplivajo na izdelavo in delovanje magneta. Nikjer drugje ne boste plošče dobili po tako ugodni ceni in popolnoma prilagojeno za vaše potrebe.


Palice, rešetke in letve


magnetna ploščaPri Iliriku smo strokovnjaki za raznolike magnetne sisteme. Poleg magnetnega filtra in magnetne plošče lahko pri nas naročite tudi izjemno koristne rešetke. Magnetna rešetka deluje po principu magnetnega filtra. Prepušča nemagnetne materiale in privlači kovine. Odlično se obnese pri raztresenih kovinskih delih in ločevanju barvnih in nebarvnih kovin. Iz magnetne rešetke se ujete magnete enostavno odstrani, lahko pa rešetko tudi izdelamo po meri, kar je izjemno koristno za številna delovna mesta. Pogost magnetni pripomoček je tudi magnetna palica. Z njo zbiramo kovinske ostružke in podobne delce. Magnetno palico lahko uporabite v različnih delovnih okoljih, tudi za testiranje, ali material vsebuje kovinsko-magnetno umazanijo.

Vse naše proizvode sestavljajo vrhunski magnetni materiali, ki jih dobavljamo sami. Sodelujemo s proizvajalci po celem svetu in sledimo razvoju tehnologije. V zadnjih letih veliko energije posvečamo tudi razvoju obnovljivih tehnologij in reciklaže. Z nami dobite zanesljivega partnerja, ki ponuja konkurenčne cene in hitro dostavo. Oglasite se, da skupaj poiščemo najboljše rešitve za vašo proizvodnjo.