20. februar 2018

Magneti – veleprodaja v podjetju Ilirik d.o.o.

Podjetje Ilirik proizvodnja in svetvanje d.o.o., ki ima sedež v Ljubljani se ukvarja z ustvarjanjem visoko kvalitetnih produktov in storitev kot so magneti za veleprodajo, magnetni filtri in ostali magnetni materiali ter s pomočjo naših partnerjev soustvarjamo kvalitetna delovna mesta. Naše delovanje je usmerjeno v prihodnost, sinergijo pa vidimo v napredni tehniki in vrhunskih magnetih za veleprodajo, katere želimo povezati v visoko tehnologijo oz. pametno specializacijo. Zagotavljamo različne vrste veleprodajnih magnetov, od elektromagnetov, ki za delovanje potrebujejo električni tok, pnevmatskih in hidravličnih magnetov do trajnih, industrijskih in okroglih magnetov. Zagotavljamo vam kvalitetno veleprodajo magnetov v lj, saj imamo 15 let izkušenj v magnetni tehnologiji in več letne izkušnje pri manipulaciji in separaciji, ki nam zagotavljajo znanje za prihodnje projekte, obenem pa stremimo k napredku, perfekciji in novim tehnologijam. Nudimo veleprodajo magnetov različnim industrijskim obratom in podjetjem, ki za svoje naprave in stroje nujno potrebujejo kvalitetne industrijske magnete. V kolikor vas zanima več o naši veleprodaji magnetov nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali. Prepričani smo, da je naše podjetje pravi naslov za vas.

 

veleprodaja industrijskih magnetov

 


Veleprodaja magnetov za različna podjetja in industrijske obrate

V podjetju Ilirika d.o.o. se ukvarjamo za maloprodajo magnetov za fizične osebe in veleprodajo različnih vrst magnetov, ki so na voljo vsem podjetjem in industrijskim obratom, ki potrebujejo za svojo proizvodnjo kvalitetne magnete različnih vrst. Ključnega pomeni pri celotnem procesu je izbira pravih materialov oz. magnetnih materialov za vaš proizvod, zato je pomembno, da se pred nakupom posvetujete z nami. Svetujemo, optimiziramo in dobavimo različne magnete za veleprodajo in magnetne filtre glede na vaše potrebe, obenem pa sodelujemo s proizvajalci po celem svetu, zato zagotavljamo le najboljšo kvaliteto magnetov za veleprodajo. Naša ekipa strokovnjakov z vseh področij se udeležuje strokovnih seminarjev, obenem pa sledimo napredku v tehnologiji, naše prednosti so strokovnost pri veleprodaji magnetov, zanesljivost, hitra odzivnost, kar pomeni, da produkte dobite kmalu po naročilu ter stalna kvaliteta in tehnična podpora. V našem podjetju nudimo veleprodajo magnetov in magnetnih filtrov različnih vrst med katerimi so magneti redkih zemlj izjemno priljubljeni vrhunski materiali, ki so nujni za različne produkte, obenem pa zapletena proizvodna tehnologija ponuja veliko različnih granulacij. Prepričani smo, da boste z našim znanjem vedno v prednosti pred ostalimi, zato nas kontaktirajte preko telefona ali emaila in se prepričajte o naši kvalitetni veleprodaji magnetov. Obiščite nas na Ulici bratov Komel 76 v Ljubljani.


Magneti – veleprodaja pnevmatskih, hidravličnih in elektromagnetov

Večletne izkušnje in znanje na področju magnetnih materialov smo izkoristili v svoj prid, zato izdelujemo magnetne sisteme, magnetne letve in magnetne palice po ugodni ceni, izdelavo pa lahko prilagodimo tudi potrebam kupcev. V kolikor potrebujete veleprodajo magnetov kompleksnejših oblik ni nobene ovire, saj se ukvarjamo tudi s tem. Različni magneti in magnetni filtri se uporabljajo v različnih vejah industrije od avtomobilske, bele tehnike, lesne, kovinske do predelovalne, v zadnjem času pa skrbimo tudi za okolje, saj veliko pozornost posvečamo veleprodaji magnetov pri razvoju obnovljivih tehnologij in reciklaže. Izbirate lahko med različnimi vrstami magnetov za veleprodajo. Elektro magneti so magneti, ki za delovanje potrebujejo električni tok, z lastnim razvojem in strokovno ekipo vam izdelamo kvaliteten elektro magnet za veleprodajo po vaših željah, idejah in potrebah, različne napetosti in tokovne moči. V kolikor želite, lahko pred veleprodajo magnetov naredimo različna testiranja. Sledite trendom 4.0. industrije prihodnosti in si zagotovite elektromagnete v veleprodaji po ugodni ceni. Veleprodaja pnevmatskih magnetov je namenjena podjetjem, ki se ukvarjajo z robotiko in avtomatiziranimi linijami. Pošljite nam vaše zahteve, naš visoko usposobljeni R&D oddelek pa vam bo predlagal rešitev in vam izdelal magnet po meri. Hidravlični magneti so vodeni s hidravliko in lahko prenesejo izjemno težka bremena, uporabimo pa jih tudi tam, kjer so prisotne višje temperature. Ne glede na to, za katere magnete se boste odločili, vam naša veleprodaja nudi izjemno ugodne cene, ter vrhunsko izdelavo po vaši meri. Poleg veleprodaje magnetov lahko v našem podjetju najdete tudi kvalitete magnetne filtre.

 

filtri za okrogle magnete

 


Magnetni filitri po ugodni ceni v podjetju Ilirik

Magnetni filtri so poleg magnetov najbolj prodajan artikel v našem podjetju. Magnetni filtri so izjemno učinkoviti pri ločevanju kovin, izkoriščajo lastnosti trajnih magnetov, ki so lahko različni, njihova glavna funkcija pa je ločevanje kovin od nekovin v tekočinah. V kolikor iščete magnetne filtre ste na pravi strani, saj zagotavljamo kvalitetno proizvodnjo magnetnih filtrov. V ponudbi imamo različne materiale magnetnih filtrov, kar omogoča večjo prilagodljivost pri namembnosti filtrov, ukvarjamo pa se tudi z zahtevnejšimi magnetnimi filtri. Magnetni filtri se uporabljajo za prečiščevanje vode v ogrevalnih sistemih, ker odstranjuje nepotrebne tujke v sistemih, obenem pa čistijo tudi druge tekočine, ki ne smejo vsebovati elementov iz kovine. Magnetni filtri so, tako kot veleprodaja magnetov na voljo po strankam prijazni ceni. Obiščite nas in si zagotovite veleprodajne magnete v lj od okroglih do industrijskih ter magnetne filtre. Kvaliteta in ugodna cena sta doma v podjetju Ilirik.