28. avgust 2015

Limfna drenaža obraza krepi imunski in živčni sistem

Limfna drenaža obrazaLimfna drenaža obraza je posebna tehnika masaže, pri kateri izvajamo različne pritiske na površino kože, s tem pospešujemo gibanje tekočin ter krepimo imunski in živčni sistem. Nežne masažne gibe moramo izvajati pravilno in z izrednim občutkom. Limfna drenaža obraza je zelo blagodejna in učinkovita in jo je potrebno izvajati nekaj zaporednih dni, saj telo potrebuje čas, da se očisti odvečnih strupov in na novo vzpostavi ravnovesje. Čiščenje oz. detoksikacija telesa je nujno za naše zdravje, saj lahko prepreči nastanek bolezni ali pa blaži njene simptome in pripomore k okrevanju.

V kozmetičnem salonu se limfna drenaža obraza izvaja pri sami negi obraza za regeneracijo kože, s čimer upočasnimo procese staranja. Limfna drenaža obraza vzdržuje tonus - napetost kože, kar preprečuje prezgodnje gubice oziroma ublaži obstoječe. Ročna limfna drenaža obraza učinkovito pomaga ljudem, ki so videti zatečeni v obraz, kar je znak, da se jim voda nabira v telesu.

 

Fotopomlajevanje z ELOS tehnologijo – lasersko pomlajevanje kože

Fotopomlajevanje bo vaši koži povrnilo gladkost in izboljšalo kožno teksturo, obenem pa bo odstranilo vse nepravilnosti, ki se pojavijo kot posledica vsakodnevne izpostavljenosti naše kože različnim spremembam v okolju, na primer onesnaženosti zraka ali vremenskim vplivom. Slej ko prej se na koži pojavijo vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore in gube.

Fotopomlajevanje kože z ELOS-tehnologijo poteka hitro in varno, predvsem pa brez kemičnih substanc. Kombinacija radiofrekvenčne (RF) in optične energije pri ELOS-tehnologiji stimulira obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu. Kolagenska vlakna se med segrevanjem ločijo in tako naredijo prostor za nov kolagen. Fotopomlajevanje bo vidno zmanjšalo globoke gube,  majhne gubice bo popolnoma odstranilo, učinkovito pa bodo odstranjena tudi pigmentna znamenja in žilne nepravilnosti.

 

Naravna kozmetika za obraz za naravno nego obraza

Zakaj je naravna kozmetika za obraz tako pomembna? Vse, kar nanesemo na našo kožo, bo sčasoma prešlo v naš organizem. Naravna kozmetika za obraz vsebuje naravne sestavine rastlin, med njimi pa morajo biti določene sestavine obvezno ekološkega porekla. Proizvodni proces je skrbno nadziran, prisotnost kemičnih procesov je minimalna. Prav zato bi lahko naravno kozmetiko tudi pojedli. V našem salonu vam je na voljo naravna kozmetika za obraz Ilcsi s certifikatom iz Madžarske.

 

Obiščite Kozmetični salon Nika in se prepričajte, da le naravna kozmetika za obraz, ki ima največjo vsebnost mineralov in vitaminov, vaši koži na obrazu povrne zdrav in sijoč videz. Ne pozabite pa tudi na naše ostale storitve za nego vašega obraza in telesa, kot sta limfna drenaža obraza in fotopomlajevanje.

 

Vabljeni!