18. april 2018

Ležaji SKF, industrijski ležaji INA in ostala ponudba ležajev različnih dimenzij

Ležaji SKF , INA ležaji in industrijski ležaji ostalih priznanih proizvajalcev, ki so vam na voljo v različnih dimenzijah in so namenjeni različni uporabi, so le del naše ponudbe. V naši trgovini boste našli različne tipe ležajev, za nezahtevne aplikacije pa vam dobavimo tudi ležaje nižjega cenovnega razreda. Izbirate lahko med ležaji različnih materialov (ležajno jeklo, nerjaveče jeklo (inox), iz različnih polimerov/plastik (POM, PA), z PTFE teflonskimi premazi, keramike (ZrO2, SiN4), s steklenimi kroglicami itd.). Izbirajte med različnimi tipi ležajev, med drugim so v ponudbi tudi kroglični, precizni vretenski, valjčni, konus valjčni, sodčkasti, iglični, keramični hibridni, ležajne kroglice, drsni ležaji, ležajne puše itd. Več informacij o posameznem tipu boste dobili na naši spletni strani, kjer lahko v naši spletni trgovini v le nekaj preprostih korakih ležaje SKF ali ležaje drugih proizvajalcev tudi naročite.

 

ina ležaji

 

Ležaji SKF – linearni kroglični ležaji

Splošno znani je, da imajo linearni ležaji veliko prednosti. Odlikujejo jih predvsem velika preciznost, majhen koeficient trenja, kompaktnost in še bi lahko naštevali. V naši ponudbi boste našli tudi najrazličnejše tipe puš in ležajev: od standardnih puš, puš s prirobnico, podaljšanih puš, do puš z aluminijastim ohišjem itd. S tem je omogočena enostavna izbira primerne puše za vsako aplikacijo oziroma uporabo. Ležaji SKF oziroma linearni kroglični ležaji SKF so sestavljeni iz polimerne kletke s segmenti vodilnih poti iz utrjenega jekla, ki vodijo kroglice v celotnem sistemu. Kroženje kroglic zagotavlja neomejene pomike z nizkim trenjem. Linearni kroglični ležaji SKF so na voljo v dveh izvedbah, in sicer seriji LBBR (ISO serija 1) in seriji LBC (serija ISO 3), ki je zamenljiva z drugimi linearnimi krogličnimi pušami SKF. Linearni kroglični ležaji SKF so v različnih sestavih, ki imajo lahka aluminijasta ohišja. V kombinaciji z okroglimi vodili in dodatki se lahko s to celovito ponudbo razvijejo enostavni in stroškovno učinkoviti linearni sistemi vodenja za široko paleto aplikacij. Na voljo so vam ležaji v različnih dimenzijah, pri izbiri pa vam bomo pomagali tudi zaposleni v podjetju Tuli d. o. o.

 

 

Zakaj se odločiti za nakup ležajev SKF ali ostalih industrijskih ležajev pri nas?

Podjetje Tuli d. o. o. smo ustanovili leta 1991 v Ljubljani. Naša osnovna dejavnost je distribucija ležajev, skodeličnih ležajev, linearne tehnike in alu profilne tehnike različnih proizvajalcev. V našem prodajnem programu boste našli tudi elemente pogonske tehnike, kot so jermeni, jermenice, zobniki, zobate letve, gredne vezi, verige, verižniki, kakor tudi oljna tesnila in o-ringi ter masti za ležaje. Na področju ležajev imamo ogromno izkušenj, zato smo prepričani, da vam bomo znali tudi ustrezno svetovati. Naša ponudba je ne le pestra, ampak predvsem kakovostna, saj vam ponujamo le najboljše industrijske ležaje priznanih proizvajalcev. Med najbolj prodajanimi ležaji pri nas so ležaji FAK, ležaji SKF pa ne zaostajajo veliko. Poleg omenjenih proizvajalcev vam nudimo tudi proizvode naslednjih proizvajalcev: RKB, NTN, SNR, NSK, PEER, TIMKEN, ZKL, EZO, NMB, JIB, NACHI, ASAHI, NKE, BECO, ENC in tudi ležaje kitajske proizvodnje. Nakup ležajev SKF in proizvodov ostalih proizvajalcev se bo pri nas izplačal, saj vam ponujamo ne le konkurenčno ceno in visoko kvaliteto, temveč tudi različne dimenzije ležajev in vrste ležajev, ki so primerni za različne aplikacije oziroma uporabo.

 

ležaji dimenzije

 

Ležaji SKF in ostala ponudba priznanega proizvajalce

Poleg ležajev SKF vam omenjeni proizvajalec ponuja tudi ostale izdelke, kot so kroglična profilna tirna vodila, valjčna profilna tirna vodila, kompaktna linearna vodila, kroglična vretena in matice ter linearni aktuatorji.Na spletni strani lahko dobite vse informacije o ležajih in ostalih proizvodih tega priznanega proizvajalca. Če vas zanimajo tudi dimenzije in načini uporabe, pa si preberite tudi katalog, ki je dostopen na spletni strani. Za več informacij pa vas vabimo, da nas obiščete na sedežu našega podjetja, kjer vam pri izbiri tudi ustrezno in strokovno svetujemo.

 

 

INA ležaji in linearna vodila

V naši ponudbi lahko najdete tudi kakovostne INA ležaje in linearna vodila. Celoten obseg vodil in ležajev INA je strukturiran v skladu z modularnim konceptom, kar omogoča ekonomične linearne sisteme z dolgo življenjsko dobo brez vzdrževanja. Linearni ležaji INA in ležajne enote so v kompaktni, lahki, težki in navadni izvedbi. Vsaka serija linearnih ležajev ima zelo specifične značilnosti, ki jo natančno opredelijo kot primerno za določene specifične aplikacije. Ležaji so lahko v zaprtih izvedbah in z izrezom za vodila s podporo. V nekaterih serijah je mogoče nastavljati zračnost v ležaju. To omogoča doseganje linearnih sistemov z nično zračnostjo ali prednapete sisteme. Glede na aplikacijo oziroma namen uporabe vodenja so na voljo linearni ležaji brez tesnil ali pa so opremljeni s kontaktnimi tesnili na obeh straneh. Poleg tega pa so vam ponujamo tudi linearna valjčna tirna vodila in ležaji INA, ki so primerni za sisteme linearnega vodenja, kjer se pojavljajo izjemno velike obremenitve in je v sistemu zahtevana velika togost in precizni linearni pomiki. Več o ponudbi si preberite na naši spletni strani, kjer imate dostop tudi do spletnih katalogov ležajev SKF, INA in ostalih proizvajalcev ležajev.