20. januar 2018

Letne gume akcije

Letne gume – akcija letnih gum različnih profilov

Letne gume so primerne za rabo v toplejšem delu leta saj omogočajo večji prihranek goriva v primerjavi z zimskimi gumami. Poznamo različne dimenzije in profile letnih gum, saj se na trgu pojavljajo številni proizvajalci letnih gum, med katerimi sta najbolj prepoznavni Michelin, Pirelli ter Goodyear. Pri izbiri letnih gum si lahko pomagamo s testom letnih gum, ki vsako leto opravijo avtomoto revije, društva in večji proizvajalci pnevmatik ali pa za nasvet vprašamo strokovnjaka. V podjetju Zaverski se že vrsto let ukvarjamo s prodajo in montažo zimskih in letnih gum zato ga ni vprašanja v zvezi z letnimi gumami, na katerega ne bi poznali odgovora.

 

Test letnih gum

Letne gume v naši trgovini so testirane v vseh vremenskih pogojih, tako v vročini kakor tudi dežju in mrazu. Testi letnih gum se opravljajo zato, da bi lahko te dobro opravile svojo nalogo in vas obvarovale pred zdrsi iz cestišča. Letne gume različnih profilov so, kar se tiče porabe goriva, ocenjene na lestvici od A do G, pri čemer A pomeni najmanjšo porabo goriva pri dani pnevmatiki, G pa največjo. Za vsako letno gumo v akciji zakon predpisuje tudi največjo dovoljeno glasnost. V povprečju imajo naše letne gume med 70 in 80 db glasnosti, kar spada pod najvišje dovoljeno območje. Pri letnih in zimskih gumah je pomemben tudi test obnašanja pnevmatike v deževju in nalivih, saj velja, da bolj gladka, ko je guma, slabše se obnaša na spolzkem terenu.

 

Test letnih gum Zaverski

Letne gume – akcija rabljenih gum

Akcija letnih gum v naši trgovini je tista, po kateri je podjetje Zaverski najbolj znano. Na voljo je veliko rabljenih, a še vedno kakovostnih letnih in zimskih gum priznanih proizvajalcev, ki vam bodo prihranile veliko denarja, obenem pa zagotovile varno vožnjo. Zakaj bi se ukvarjali z iskanjem primernih letnih gum, če lahko pri nas dobite pnevmatike, ki povsem ustrezajo vašemu vozilu? Poleg letnih, zimskih gum ter celoletnega programa imamo na voljo tudi lite feltne in moto gume. Za tiste, ki želite dodatno oskrbo vašega vozila, nudimo tudi avtoservis in avtooptiko. Obiščite našo trgovino v Mariboru ali spletno trgovino in ne zamudite ugodnih ponudb letnih gum v akciji. Ne glede na profil letne gume za vaš avto, vam zagotavljamo, da bomo našli nekaj za vas. Ne pustite, da vam slabo vreme in neprimerna oprema vašega vozila pokvarijo dopust ali izlet v neznano. Priskrbite si nove letne gume pravi čas. Poskrbeli bomo tudi za zamenjavo vaših starih pnevmatik z novimi!