29. julij 2015

Letalske karte – najbolj poceni so tiste, ki jih rezerviramo ob objavi datuma leta

Da bi bil nakup letalske karte čim bolj poceni, se je zanj najbolje odločiti več mesecev pred odhodom. Pravzaprav je rezervacijo avionske karte najbolje opraviti takoj, ko letalska družba objavi datum leta. Praviloma se cene letalskih kart nato do datuma odhoda le še zvišujejo. Le izjemoma je lahko letalska karta nekaj tednov pozneje še ugodnejša, veliko bolj verjetno pa je, da se bo zaradi zapolnitve mest podražila. Zato je dovolj zgodnja rezervacija letalskih kart najboljša rešitev.
Do poceni letalske karte pa lahko pridemo tudi tik pred odhodom v okviru last minute ponudbe. Last minute avionske karte ponavadi kupimo na letališču neposredno pred odhodom in če imate srečo, si lahko prazen sedež zagotovite kar tam. Vendar pa je za takšen način nakupa vozovnice potrebna precejšnja mera prilagodljivosti. Večinoma pa potniki za nakup najcenejše letalske vozovnice poskrbijo vnaprej, sploh ob dejstvu, da so cene kart izjemno ugodne tudi več tednov pred tem.

Letalske karte poceni

 

Aviatic d.o.o. - hitra in enostavna rezervacija letalskih kart

Svetujemo vam, da pred nakupom avionske karte pregledate čim več ponudb, primerjate cenike in spremljate spremembe. Tako boste dobili približno predstavo o nihanju cen, to pa vam bo pomagalo, da boste ob pravem času na pravem mestu in da bo rezervacija letalskih kart karseda ugodna. Rezervacija letalskih kart ob pravem trenutku vam ne bo prihranila le denarja, ampak tudi veliko živcev, saj se boste veliko mirneje lahko pripravili na potovanje.
Pri iskanju čim bolj ugodne letalske vozovnice se je treba zavedati, da na cene letalskih kart poleg destinacije in časa nakupa vplivata tudi sezona in izbira letalske družbe. Zato je zelo težko predvideti, kdaj bodo letalske karte najbolj poceni.

 

Letalske karte – do poceni ponudbe s pomočjo spletnega iskalnika

Za iskanje najcenejše letalske vozovnice je najbolj preprosto uporabiti iskalnik za avionske karte, ki vam omogoča iskanje po različnih letalskih družbah in glede na obdobje vašega odhoda in prihoda.
Vas zanimajo nizkocenovni leti iz Slovenije? Naš iskalnik za letalske karte vam bo hitro in enostavno poiskal poceni avionske karte. Tako iskanje kot rezervacija letalskih kart sta zelo enostavna. V iskalnik je treba le vnesti destinacijo, datum odhoda in prihoda ter vrsto poleta. Nato pa med ponudniki le še izberete pravo letalsko družbo, termin in seveda ceno letalske karte.

 

Do poceni letalske karte s turistično agencijo Aviatic d.o.o.