15. november 2017

Leseno okno: standardne mere ali po naročilu – akcija, ki je ne smete zamuditi

Leseno okno, ki vas bo približalo naravi, je izbira, ki vam nudi številne prednosti v primerjavi z okni iz drugih materialov. Les je naraven material in odločitev za leseno okno je okolju in človeku prijazna odločitev, ki vam zagotavlja visoko kvaliteto in udobje bivanja. Podjetje Marles ima na področju izdelave lesenih oken dolgoletne izkušnje, smo namreč eno izmed vodilnih podjetij na področju proizvodnje lesenih oken. Pri svojem delu stremimo k popolnosti, uporabljamo le najboljše in naravne materiale, izdelava lesenih oken je kvalitetna in tehnično ter estetsko dovršena. Ponujamo vam leseno okno v standardnih dimenzijah oziroma merah, lahko pa se odločite tudi za leseno okno po meri oziroma naročilu. Izberete lahko tudi lesena polkna, ki bodo dodatno zaščitila vaše okno, vaš prostor pa primerno zatemnila, kadar bo to potrebno. Oglejte si naš cenik lesenih oken in polken, prepričani smo, da boste navdušeni nad ugodno ceno. Ker nam je zadovoljstvo naših strank izredno pomembno, pa imamo za vas vedno pripravljene privlačne akcije, ki omogočajo, da leseno okno ali lesena okna s polkni dobite po še bolj ugodni ceni.

 

leseno okno

 

Leseno okno je zdravo okno

 

V podjetju Marles se zavedamo, da igra zdravo okolje ključno vlogo v našem življenju in da ga moramo varovati. Zato poteka naša proizvodnja lesenih oken in polken s pomočjo sodobne tehnologije in vrhunskih kvalitetnih materialov. Leseno okno, ki ga boste po akcijski ceni dobili v Marlesu po vaši meri ali v standardnih dimenzijah, je narejeno iz najbolj kakovostnega in trpežnega lesa, kar zagotavlja vašim novim lesenim oknom dolgo življenjsko dobo in sodoben videz. Leseno okno je zdravo okno, ki se lahko pohvali z odličnimi termoizolacijskimi lastnostmi, omogoča najboljšo kvaliteto bivanja in ugodno vpliva na naše zdravje. Leseno okno omogoča primerno vlago v prostoru, ob rednem vzdrževanju pa vam bo še dolgo let zanesljivo služilo. Dobra novica pri lesenih oknih je, da jih lahko po odsluženi življenjski dobi ponovno predelamo v manj zahtevne lesene izdelke ali pa jih uporabimo kot energent.

 

lesena okna

 

Lesena okna po naročilu ali standardne dimenzije oziroma mere

 

Ker se trudimo zadovoljiti tudi najbolj zahtevne stranke, smo vam pripravili bogato izbiro lesenih oken v različnih merah. Izbirate pa lahko tudi med različnimi barvami in oblikami, od enostavnih lesenih oken pa vse do bolj kompleksnih oblik. Če vam nobena od ponujenih mer ne ustreza, lahko izberete leseno okno po meri oziroma naročilu. Oglejte si naš cenik lesenih oken in lesenih polken ali pa izkoristite akcijo in si leseno okno zagotovite po še bolj ugodni ceni.