18. april 2018

Lesena okna z alu oblogo: različne dimenzije, velike prednosti in ugoden cenik!

Lesena okna z alu oblogo predstavljajo odlično kombinacijo dveh izredno kakovostnih in trpežnih materialov, ki skupaj tvorijo eno odlično okno, ki ima v primerjavi z okni iz ostalih materialov veliko prednosti. Na voljo so vam različne dimenzije lesenih alu oken, prilagojene vašim željam in zahtevam. Poleg lesenih oken z alu oblogo lahko pri nas dobite tudi lesena okna visoke kakovosti. Še vedno niste prepričani, katera okna izbrati, lesena ali alu okna? Mogoče pa je najboljša rešitev za vas kombinacija obojega – lesena okna z alu oblogo. Odlične izolacijske lastnosti, sodoben videz, varnost in funkcionalnost – vse to so prednosti alu les oken. Vas zanima tudi cenik? Tudi ta je privlačen. Obiščite nas v naših poslovnih prostorih ali pa nam pošljite vprašanje preko spletnega obrazca. Ponudbo vam bomo poslali v najkrajšem možnem času.

 

Kvalitetna lesena okna z alu oblogami


Alu les okna – ko se srečata tradicija in sodobnost

Podjetje M Sora je podjetje z več kot 70-letno tradicijo na področju izdelave lesenih oken. Smo mnenja, da si vrhunska okna, ki jih izdelujemo v različnih dimenzijah, zaslužijo tudi vrhunsko storitev. Zato vam priporočamo tehnološko napredna in estetsko dovršena lesena okna, ki so izdelana izključno iz domačega lesa. Tradicijo pa smo združili s sodobnostjo in za vas ustvarili linijo visokokakovostnih lesenih oken z alu oblogo. V dolgih letih našega delovanja smo dosegli, kar smo želeli! Uspešnost in visoko konkurenčno sposobnost zagotavljamo s stalnim vlaganjem v strokovno izobraževanje, razvoj novih izdelkov in sodobno tehnološko opremo. Opiramo se na znanje in izkušnje mizarjev ter hkrati nenehno raziskujemo, preizkušamo in odkrivamo novosti. Prav zato naša lesena okna prestajajo izzive časa. Naša lesena in alu les okna so danes prepoznana kot dovršen izdelek, po katerem z enakim zaupanjem posegajo tako graditelji individualnih hiš kot tudi arhitekti poslovnih in reprezentančnih objektov. Trenutno smo tudi edini proizvajalec v Sloveniji, ki lahko ob izdelavi načrta oziroma montaži okna izvede tudi termografsko snemanje objekta, na podlagi katerega boste lažje odkrili »problematična« mesta, zaradi katerih vaš objekt izgublja energijo.


Lesena alu okna – izberite najboljše lastnosti obeh materialov

V podjetju M Sora menimo, da okna niso zgolj kos pohištva. Lahko bi rekli, da so naš stik z zunanjim svetom in bistven element vsakega doma, ki omogoča, da prostor diha. Za material smo izbrali les in to ne brez razloga. Les je živ, les diha in se prilagaja. Povezuje nas z naravo in nam omogoča udobno in zdravo bivanje. Veliko je prednosti lesenih oken, med drugim je les odličen izolator, ki pozimi preprečuje ohlajanje in poleti zadržuje sonce. Naša okna so izdelana iz lesa, ker pa želimo vedno biti v koraku s časom, uporabljamo tudi sodobne tehnologije, ki omogočajo trajnejše in bolj zanesljive rešitve. Zato smo razvili edinstveno linijo lesenih alu oken. Lesena okna smo obogatili s trpežno alu oblogo. Lesena okna z alu oblogo ponujajo vse, kar pričakujete od dobrega okna – kakovost, dobro izolacijo, estetsko dovršenost in funkcionalnost. Kupci pa pričakujejo še več, tudi dostopen cenik. Vabimo vas, da nas kontaktirate ali pa nas obiščete. Predstavili vam bomo cenik alu les oken, povedali nam boste, kaj si želite, katere dimenzije alu les okna potrebujete in kaj od njega pričakujete.

 

Cenik alu les oken


Linija lesenih oken z alu oblogo OPTIMO

V liniji oken OPTIMO smo združili visoko toplotno učinkovitost, privlačen videz in tudi dostopno ceno v ceniku oken. Nabor novih tipov oken zadostuje različnim okusom in željam z možnostjo izbire med poravnanimi ali neporavnanimi linijami oken. V omenjena okna smo vgradili termično modificirano smrekovino in brez uporabe sintetičnih izolacijskih materialov zadostili pasivnim standardom za okna, kar je ekološko najbolj sprejemljivo. Lesena okna z oblogo iz aluminija iz omenjene linije so navznoter topla in prijazna, navzven pa odločna in vzdržljiva. Videz notranje strani lahko prilagodite stanovanjski opremi, videz zunanje strani pa videzu fasade. To so okna jasnih linij, ki odlično dopolnjujejo sodobno oblikovano arhitekturo. Njihov sodobni videz še posebno poudarja izravnana linija okenskega okvirja in krila, zaradi debelejšega profila pa je to leseno okno z alu oblogo tudi zelo toplotno učinkovito. Z aluminijem oblečeno zunanjost je mogoče barvno prilagajati navdušujočim trendom ali umirjenim potrebam. Aluminij na lesnih oknih bo poskrbel, da bo maska okna učinkovito zaščitena pred vremenskimi vplivi. Če ne veste, katera okna izbrati, lesena ali alu okna, potem je odlična rešitev za vas kombinacija teh dveh materialov – lesena okna z alu oblogo z odlično zrakotesnostjo in vodotesnostjo ter izredno dolgo življenjsko dobo.


Celovita storitev na enem mestu

V podjetju M Sora lahko danes z naborom obsežnih tehnoloških rešitev uresničimo nemogoče. Poleg visokokakovostnih lesenih oken in lesenih alu oken vam nudimo tudi dostavo in montažo oken in vrat, v primeru menjave oziroma prenove pa tudi demontažo in odvoz starih oken. Ponujamo vam tudi pregled izvedenih del s termokamero. Naša storitev je celovita, cenik pa konkurenčen in prijazen potencialnemu kupcu. Več o ceniku, dimenzijah in prednostih naših oken, si lahko preberete na naši spletni strani. Še bolj pa bomo veseli vašega obiska, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.