10. januar 2018

Pakirni material po ugodnih cenah v podjetju Minjon

Podjetje Avto Minjon d.o.o., ki v zdajšnji obliki deluje od leta 2001 v lasti direktorja Francija Benčana, se ukvarja s prodajo pakirnega materiala ter dodatne opreme za osebna in ostala vozila. Podjetje na vseh področjih vključno s prodajo pakirnega materiala povečuje svoj obseg poslovanja, kar pomeni, da vseskozi rastemo in se trudimo, da so naše stranke s pakirnim materialom zadovoljne. Ravno zadovoljstvo naših strank s pakirnim materialom je ključnega pomena pri našem delu, saj se zavedamo da brez kvalitete in ugodne cene ne moremo ugoditi vašim zahtevam. Nudimo kvalitetne pakirne materiale od lepilnih trakov za pakiranje do strech folije za pakiranje in lesenega pakirnega materiala. Prepričani smo, da bo pakiranje z našimi pakirnimi materiali odslej veliko bolj hitro, enostavno in predvsem učinkovito ter varno za pakirane produkte. Obiščite nas v naši spletni trgovini in si zagotovite svoje pakirne materiale.

 

pakirni material pri Avto Minjon


Pakirni materiali za kvalitetnejše in enostavnejše pakiranje

Pri pakiranju je pomembno, da so stvari zapakirane varno, delo pa je opravljeno hitro in enostavno, zato potrebujemo kvalitetne pakirne materiale. V naši spletni ponudbi lahko izbirate med pakirnimi materiali različnih vrst med katerimi so izjemno priljubljeni lepilni trakovi za pakiranje. Gre za najbolj enostavnen pakirni material, poliopropilenski potiskani lepilni trak za pakiranje in označevanje paketov, ki vsebujejo steklo ali podobne lomljive izdelke. Napis je v šestih jezikih, trak pa je na voljo v rdeči barvi. Druga možnost pakirnega materiala je PVC lepilnik trak za pakiranje modre barve, ki je tihega odvijanja, širine 50 mm in navit na kolutu 66m. Poleg lepilnih trakov za pakiranje lahko v naši spletni trgovini najdete tudi jeklene trakove za pakiranje, ki so posebno obdelani trakovi z zagotovljenimi odličnimi lastnostmi. Jekleni trak za pakiranje je zaščiten proti rjavenju in zmanjša trenje med trakovoma ter je brez ostrih robov, tako da je delo z njim enostavno. V kolikor vas kateri od naštetih pakirnih materialov zanima, nas kontaktirajte.

Lepilni trak za pakiranje na voljo po izjemno ugodni ceni

Vsi lepilni trakovi za pakiranje v našem podjetju so odlične kvalitete, obenem pa za vse pakirne materiale nudimo strankam prijazno ceno. Izbirate lahko med prozornimi lepilnimi trakovi ali pa se odločite za katerokoli drugo barvo. Poleg lepilnih trakov za pakiranje mudimo tudi strech folijo za pakiranje in različne lesene materiale za pakiranje ter jeklene trakove za pakiranje. Prepričani smo, da bo z našimi pakirnimi materiali vaše pakiranje hitrejše in enostavnejše. Mi smo pravi naslov za pakirni material.

 

lepilni trak za pakiranje pri Avto Minjon