05. april 2016

Lektoriranje diplomske naloge kvalitetno, hitro in ugodno

Lektoriranje diplomskih nalog

Lektoriranje diplomske naloge ali lektoriranje magistrske naloge je ena zadnjih stvari, ki čaka študenta na poti do diplome. Zato je lektoriranje diplome opravilo, po katerem je naloga dejansko pripravljena na tisk, študent pa pripravljen na njen zagovor. Lektoriranja diplomske naloge in seveda tudi lektoriranja magistrskih nalog se zato lotevamo s spoštovanjem in natančnostjo. Lektoriranje diplome je pomembno, ker gre za pečat, ki ga študent pusti za seboj; gre za prispevek študenta k znanosti in hkrati tudi za spomin na njegov študij. Kljub temu da je lektoriranje diplomske naloge tako pomembno, skoraj slovesno opravilo, pa je cena lektoriranja diplomskih nalog pri nas zelo ugodna. Z nizko ceno lektoriranja diplomskih nalog namreč želimo študentom pomagati, da svoj študij zaključijo čimbolj ugodno. Zato jim seveda nudimo tudi ugoden, a vrhunski prevod angleškega povzetka, ki je potreben, saj mora biti povzetek diplomske naloge preveden v ta jezik. Seveda pa za študente ugodno opravimo tudi prevod iz angleščine, če to potrebujejo v okviru svojega študija.

 

 

Lektoriranje diplomske naloge opravimo hitro, če je treba

Ker izvajamo lektoriranje diplom že dolga leta, smo vajeni, da se številnim študentom pri lektoriranju diplomske naloge zelo mudi. Treba je ujeti rok, urediti veliko stvari in za lektoriranje diplome je pogosto zelo malo časa. Takrat smo na vrsti mi, ki imamo zelo kratek reakcijski čas: v posebnih primerih lahko le v nekaj urah opravimo lektoriranje diplomskih nalog. Cena lektoriranja pa tudi v teh primerih ostane nizka.

 

 

Zakaj je cena lektoriranja diplomskih nalog pri nas nizka?

Cena lektoriranja diplomskih nalog je pri nas tako ugodna, ker je to naša oblika podpore študentom. Zelo namreč spoštujemo napore posameznikov, ki si prizadevajo pridobiti izobrazbo. Iz lastnih izkušenj vemo, da gre za naporen projekt, pri katerem je potrebno veliko odrekanja. Zato tako ugodno lektoriranje diplome. Poleg poceni lektoriranja diplomske naloge nudimo tudi ugodne prevode iz angleščine za študente.