27. november 2017

Lektoriranje: cenik je najugodnejši pri nas

Cenik za lektoriranje je pomemben toliko kot kateri koli drugi cenik, saj je tudi cena za lektoriranje besedil v današnjem času, ko je na pohodu velika draginja, pomembna. Dobro je, če je cenik za lektoriranje ugoden, saj se lektoriranju (in oblikovanju) diplomske naloge ne more nihče izogniti, ker gre za obvezen postopek pred oddajo naloge v vezavo. V našem podjetju vam nudimo lektoriranje in prevajanje. Naši prevodi in lektoriranje so hitri in ugodni. Zato mnogi menijo, da je lektoriranje najboljše pri nas.

 

cenik lektoriranja

 

Lektoriranje in prevajanje, da je storitev celovita

 

Ne samo, da je cena za lektoriranje besedil na našem ceniku za lektoriranje ugodna in da prevode ter lektoriranje izvajamo hitro. Naša storitev je celovita, ker študentom nudimo lektoriranje in prevajanje ter tehnični pregled diplomske naloge. To pomeni, da lahko naročniku uredimo celotno nalogo, kar je dobro, saj je naročilo pri ponudnikih, ki lektoriranja in prevajanja ne nudijo v celoti, ampak ponujajo le eno od obeh storitev stresno, ker se mora študent usklajevati z dvema ali celo s tremi (tu je še tehnični pregled) ponudniki.

 

lektoriranje

 

Cenik za lektoriranje naj bo ugoden!

Lektoriranje (in oblikovanje) diplomske naloge je obvezno, saj mora biti besedilo v skladu z jezikovnimi pravili, ki so veljavna v slovenskem jeziku, zato je prav, da je ugoden tudi cenik za lektoriranje, saj študenti nimajo druge izbire, kot da naročijo lektoriranje svojega dela. Diplomska naloga je objavljena javno in prav je, da gre za jezikovno brezhibna dela. Na tak način je slovenski jezik zaščiten, saj bi se v nasprotnem primeru – torej, če v javnih delih jezik ne bi bil standarden, knjižni – v jezik prikradlo veliko nepravilnosti, ki bi na koncu povzročile deformacijo oziroma preoblikovanje jezika v nekontrolirano smer, s čimer bi se kvaliteta jezika zmanjševala.