22. maj 2017

Lektoriranje: cena pri nas je najugodnejša v Sloveniji!


Lektoriranje cenaLektoriranje cena je seveda pomembna tudi pri tej storitvi. V času, ko je na pohodu velika draginja, si zelo veliko ljudi želi, da bi tu in tam sklenili dober posel oziroma opravili dober nakup. Lahko rečemo, da je pametna odločitev, če pri nas naročite lektoriranje, saj je cena pri nas za študente najnižja v državi. Cena lektoriranja je seveda zelo ugodna tudi za druge stranke. Za študente ima lektoriranje nizko ceno, ker je to naš izraz podpore ljudem, ki si prizadevajo pridobiti visoko izobrazbo. Gre za naporen in dolgotrajen proces, ki je seveda tudi drag. Nizka cena lektoriranja je tako naš prispevek in izraz simpatije študentom.


Lektoriranje: cena naj bo poštena!


Lektoriranje – cena naj bo znosna za stranke! Na trgu se pojavljajo cene za lektoriranje, ki so včasih nerazumno visoke. Cene za lektoriranje diplomske naloge se med posameznimi ponudniki izredno razlikujejo in odstopajo tudi za več sto odstotkov. Naša politika je takšna, da naj bo cena za lektoriranje diplome takšna, da si jo lahko privoščijo prav vsi študenti. Živimo v družbi, kjer se povečujejo socialne razlike, zato menimo, da mora biti cena lektoriranja takšna, da si jo lahko privoščijo tudi študenti, ki izhajajo iz manj premožnih družin. Ker je pri diplomski nalogi lektoriranje obvezno, naj bo cena nizka!


lektoriranje diplomske naloge ceneCena lektoriranja je le ena od naših prednosti


Poleg najugodnejše cene za lektoriranje diplomske naloge imamo tudi nekatere druge prednosti, zaradi katerih smo boljši od konkurence. Ugodna cena za lektoriranje diplome seveda ni edino, kar študenti potrebujejo in pričakujejo. Če se študent denimo znajde v časovni stiski, nizka cena lektoriranja nič ne pomaga, če ponudnik na zagotovi hitre storitve. Cena za lektoriranje ni edino, kar je pri nas ugodno za študente! Študentom namreč zagotovimo hitro lektoriranje in že številne smo rešili pred časovno stisko, če je situacija izgledala še tako brezupna.  Na drugi strani lektoriranje strokovnih besedil ni naša edina dejavnost. Ponujamo namreč prevajanje in lektoriranje ter urejanje diplomskih nalog, torej poleg lektoriranja študentom lahko zagotovimo tudi prevod diplomskega povzetka v angleščino in tehnično pomoč.