08. december 2016

LEKTORiranje opravimo hitro in cenovno ugodno!


Lektoriranje, ki ga v našem podjetju opravljamo za naše stranke, je ugodno in hitro. Študenti ob koncu študija vedno potrebujejo lektoriranje diplomske ali magistrske naloge. Gre za lektoriranje strokovnih besedil, ki je temu primerno zahtevno. Cena za lektoriranje besedil je na trgu zelo različna. Ceniki za lektoriranje slovenskega besedila se namreč zelo razlikujejo od enega do drugega izvajalca. V našem podjetju je cenik za lektoriranje že tako ali tako ugoden, a lektoriranje strokovnih besedil za študente, nudimo še po nižji ceni.

 

lektoriranje za študente

 

Lektoriranje za študente izvedemo ceneje


Zelo spoštujemo prizadevanja ljudi, ki so se odločili, da bodo z lastnim naporom pridobili visoko izobrazbo. Zavedamo se, da študij pomeni veliko dela in odrekanja. Zato smo se odločili, da lektoriranje strokovnih besedil za študente nudimo po nižjih cenah kot lektoriranje za druge stranke. Glede na to, da je naša cena lektoriranja besedil za ostale stranke že tako ali tako nizka, je še nižja cenovna postavka lektoriranja besedil za študente res izredno ugodna.

 

lektoriranje tekstov v slovenščini


Lektoriranje strokovnih besedil za študente opravimo hitro


Lektoriranje strokovnih besedil za študente izvedemo hitro, kar je zagotovo dobra novica za tiste študente, ki se jim z lektoriranjem slovenskega besedila mudi. Lektoriranje teksta namreč opravimo res hitro, saj včasih lektoriranje besedil izvedemo tako rekoč čez noč. Povsem brez potrebe je namreč, da bi se študentom zalomilo pri enem od zadnjih korakov študija. Zadeva je še zlasti kočljiva pri zamudnikih, ki diplomsko nalogo oddajajo v zadnjem trenutku in lovijo rok za vpis na magistrski študij. V tem primeru damo vse od sebe in lektoriranje izvedemo pravočasno. Opozorili pa bi tudi na to, da ponujamo lektoriranje in prevajanje, kar pomeni, da vam v angleščino ugodno prevedemo tudi diplomski povzetek. Prevod v angleški jezik je namreč prav tako obvezen sestavni del diplomske ali magistrske naloge.