LED dnevne luči za osebni avto in druga vozila – LED luči za avtomobile

27. oktober 2017

LED luči za avto – zakaj se odločiti za nakup LED luči za avtomobile?

LED luči za avtomobileLED luči za avto nam nudijo mnoge prednosti, ki smo jih deležni ob njihovem nakupu in vgradnji. Ena izmed ključnih prednosti LED luči za avto je razbremenitev žarnice žarometov, s čemer lahko prihranimo tudi pri menjavi žarnic. Za nakup LED luči za avtomobile se dandanes odloča vse večje število lastnikov jeklenih konjičkov. Odločimo se lahko tudi za LED pozicijske dnevne luči, ki nam zagotavljajo, da smo v prometu dobro vidni tudi v slabših vremenskih razmerah, kot so megla, veter in druge vremenske razmere, pri katerih se vidljivost pogosto zmanjša tudi za 50 ali več %. Ponudbo LED dnevnih luči za osebni avto si lahko ogledate tudi v podjetju Avto Minjon, v katerem že vse od leta 2001 na vseh področjih širimo obseg poslovanja in s tem privabljamo nove zadovoljne stranke.


LED luči za avtomobile in njihova montaža

LED luči za avtomobile so dovoljene za uporabo v cestnem prometu, vendar moramo pri tem poskrbeti tudi za homologacijo. Dovoljenje ES -ECE R87 nam dovoljuje uporabo LED luči za avto. Homologacija od nas zahteva vpis LED luči za avto v homologacijski karton voznika. Montažo LED luči za avtomobile naj opravi oseba, ki ima na tem področju izkušnje. Montaža mora biti takšna, da nam omogoča samodejni vklop luči ob zagonu motorja in samodejno preklapljanje ob vklopu klasičnih luči. Ponudbo kompletov LED luči za avto si oglejte v spletni trgovini podjetja Avto Minjon, kjer smo poskrbeli za ugodne cene in visoko kvaliteto prodajnih produktov.


LED luči za avto in serijska vgradnja

LED luči za avtoLED luči za avto imajo zelo dolgo življenjsko dobo in poskrbijo za boljšo vidljivost v prometu, zato se dandanes v avtomobile vgrajujejo že serijsko. LED luči za vozila porabijo manj energije, zaradi česar smo deležni tudi manjše porabe goriva in povečane življenjske dobe dnevnih luči. Če želimo poskrbeti za večjo privlačnost avtomobila, so LED luči za avto kot nalašč za to. Preverite ponudbo v spletni trgovini podjetja Avto Minjon, kjer poskrbimo za hitro dostavo in dolgo garancijsko dobo.