11. maj 2017

laserski rezalnikLaserski rezalnik za najvišjo kvaliteto reza


Laserski rezalnik, s katerim dela naše podjetje, je vrhunska sofisticirana tehnologija. Če je uporabljen naš laserski rezalnik, je opravljeni laserski razrez cevi popoln. Laserski rezalnik namreč omogoči izredno natančnost razreza. Zato je laserski razrez cevi posebej zanimiv za tiste naročnike, ki jim je pomembno, da dobijo izdelke, ki so popolni. Naši laserski rezalniki omogočajo razrez kovin različnih debelin. Aluminij režemo v debelini od 0,5 mm do 8 mm, železo od 0,5 mm do 20 mm in inox od 0,5 mm do 12 mm. V našem podjetju vam omogočamo tudi delo s stroji za krivljenje pločevine in krivljenje profilov, mig mag varilnimi aparati ter orodji za krivljenje cevi.


Laserski rezalnik najnaprednejše tehnologije


Laserski rezalnik, ki ga imamo mi, je najboljši na trgu. Laserski razrez cevi po našem sistemu namreč omogoča nekatere rešitve, ki z manj napredno tehnologijo niso mogoče. Če vas o naših laserskih rezalnikih zanima več, vam predlagamo, da stopite v stik z nami. Z veseljem vam bomo obrazložili, kakšne so vaše prednosti, če se za laserski razrez cevi odločite pri nas. Vabimo vas tudi, da se pozanimate o naših izvrstnih orodjih za krivljenje cevi in možnosti glede krivljenja profilov.


laserski razrez ceviLaserski razrez cevi za vaše vsestransko zadovoljstvo


Ne gre le za to, da je naš laserski rezalnik najboljši. Ne gre le za to, da z našimi napravami upravljajo visoko usposobljeni tehniki. Gre tudi za to, da naše računalniško vodenje delovnega procesa ne dovoljuje odstopanj, ki so večja za 0,1 mm. Zato so vaši izdelki, ki jih naročite pri nas, v popolnosti pripravljeni za nadaljnjo natančno nadgradnjo. Ponosni pa smo tudi na to, da smo zaradi avtomatizacije delovnega postopka močno zmanjšali količino odpadnega materiala, ki ostane po naši proizvodnji. S tem manj obremenjujemo okolje. Okolje pa obremenjujemo manj tudi zato, ker je posledica naše sofisticirane proizvodnje tudi močno zmanjšana stopnja hrupa v primerjavi z obrati, ki uporabljajo starejšo tehnologijo.