02. november 2015

Kuhinje z aparati visoke kakovosti po ugodni ceni

Ko se odločamo za nakup (nove) kuhinje, se pogosto srečamo z vprašanjem, ali se odločiti za izdelavo kuhinje z aparati ali ne. Ker navadno nimamo časa, da bi tekali naokoli po trgovinah, da bi našli prave gospodinjske aparate, je izdelava kuhinje z aparati pogosta odločitev. Zato vam v salonu kuhinj Alples pri projektiranju kuhinje z aparati pomagamo tudi pri izbiri aparatov. Ob nakupu lesenega dela kuhinje so veliki gospodinjski aparati priznanih blagovnih znamk, kot so Gorenje, Electrolux, Zanussi, Bosch in Franke, na voljo po še posebno ugodnih cenah in z brezplačno vgradnjo v času montaže kuhinje. Z aparati visoke kakovosti bo vaša kuhinja živela dlje. 

Če aparate že imate, pa se seveda lahko odločite tudi samo za nakup lesenega dela kuhinje. Ker si večina med nami želi oblikovati pohištvo po svojem okusu, se lahko odločite tudi za nakup kuhinje s sestavljivimi elementi.

 

Kuhinje - sestavljivi elementi za popoln izkoristek prostora

Kadar nam prostor ne dovoljuje postavitve tipske kuhinje, so sestavljivi elementi idealna rešitev. Sestavljivo kuhinjsko pohištvo bo pripomoglo, da vam bo kuhinja ustrezala tako oblikovno kot funkcionalno. Pri izdelavi kuhinje s sestavljivimi elementi bomo tudi bolje izkoristili prostor. To dosežemo z kombiniranjem različno širokih, visokih in globokih elementov. Vse, kar potrebujete, je le malce iznajdljivosti pri sestavljanju kuhinje. Elementi pa vplivajo tudi na oblikovanje končne cene, zato dobro premislite, katere boste uporabili.

Po zaslugi širokega izbora elementov, ki vam ga nudi salon kuhinj Alples Ljubljana, boste lahko sestavili kuhinjo, v kateri bo delovni prostor optimalno izkoriščen, vaše delo in gibanje pa nemoteno in varno.

 

Kuhinja z dnevno sobo – središče modernega doma

Kuhinje z aparatiV modernih domovih se danes vse bolj uveljavlja kuhinja z dnevno sobo, torej kuhinja, ki preko jedilnice prehaja v dnevno sobo. Združitev obeh prostorov prispeva k večji funkcionalnosti, kuhinja z dnevno sobo pa kot en sam velik prostor daje videz velikega in modernega stanovanja.

Ker je zelo pomembno, da je kuhinja z dnevno sobo usklajena tako po stilu kot po barvi in materialu. Mnogi proizvajalci pohištva ponujajo pri izdelavi kuhinj tudi nekakšne podaljške v dnevno sobo. 

Iščete kakovostno mizarstvo (Ljubljana), ki izdeluje cenovno ugodne kuhinje z aparati? Obiščite salon kuhinj Alples Ljubljana, kjer se boste lahko prepričali, kakšne kuhinje z aparati in kakšne kuhinje s sestavljivimi elementi vam nudimo. Na voljo je tudi kuhinja z dnevno sobo, ki po mnenju mnogih predstavlja utrip srca doma.

Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.