12. januar 2018

Kuhinja po meri – cena mini ali večje kuhinje po metru je več kot ugodna

Kuhinja po meri je odlična priložnost, da za vaš dom izdelamo natanko takšno kuhinjo, ki si jo želite in jo popolnoma prilagodimo vašemu prostoru. V podjetju Alples se že od leta 1955 ukvarjamo z izdelavo pohištva, med drugim izdelujemo tudi kuhinje po meri, pri svojem delu pa veliko pozornost posvečamo prav kvaliteti. Smo ena najbolj prepoznavnih pohištvenih blagovnih znamk v Sloveniji in želimo, da tako tudi ostane, zato se zavzemamo za visoko kakovost izdelkov, razvoj in neprestano izboljšanje načinov dela ob ohranjanju družbene odgovornosti podjetja, hkrati pa svojo pozornost usmerjamo v skrb za naše stranke. Zakaj kuhinja po meri? Cena kuhinje po meri po metru je v Alplesu zelo ugodna, ne glede na to, ali se odločite za veliko kuhinjo z otokom ali mini kuhinjo po meri. Poskrbeli bomo za prav vsak detajl in vam pričarali najlepšo in najbolj funkcionalno kuhinjo, ki po postala središče vašega doma. Vabimo vas, da nas obiščete v enem izmed naših salonov, kjer se lahko z našimi svetovalci pogovorite o vsem, kar vas zanima glede kuhinje po meri. Obiščete pa lahko tudi našo spletno stran, kjer si lahko ogledate tudi modele naših kuhinj.

 

Kuhinja po meri


Kuhinja po meri za vsak dom po ceni, ki je zelo ugodna

Če ste mislili, da so kuhinje po meri draga finančna investicija, dovolite, da vas prepričamo o nasprotnem. Pri nas boste za svoje denar dobili največ. Ponujamo vam veliko ponudbo barv in obdelav, iz obsežnega nabora elementov lahko izberete tiste, ki vam ustrezajo. Če se odločite za kuhinjo po meri, boste dobili funkcionalno in udobno kuhinjo, ki bo ergonomsko oblikovana, zato bo delo v njej zelo udobno in varno. Naše kuhinje po meri, tako majhne (mini kuhinje) kakor tudi večje kuhinje so izdelane iz najbolj kakovostnih materialov, s trdnim in stabilnim ter trpežnim okovjem, opremljene so z naprednimi sistemi blaženja, izdelava pa je precizna in kakovostna. Vse to je zagotovilo za dolgoletno brezhibno delovanje vaše kuhinje po meri. Za vse informacije o ceni kuhinje oziroma ceni kuhinje po metru se obrnite na naše strokovne sodelavce, ki vam bomo z veseljem posredovali vse informacije, ki bi vas utegnile zanimati.


Mini kuhinja po meri – da bo tudi majhna kuhinja funkcionalna in privlačna

Če imate majhen prostor, nikar ne skrbite. Tudi mini kuhinja je lahko privlačna, predvsem pa zelo funkcionalna. Pa tudi cena bo bolj ugodna, saj za mini kuhinjo po meri ne potrebujete veliko elementov kot za veliko kuhinjo. Pri načrtovanju kuhinje po meri vam bomo pomagali z nasveti in prepričani smo, da bo vaša kuhinja po meri postala prostor, kjer boste z velikim veseljem preživljali svoj čas.

Kuhinja