30. marec 2017

Krovsko kleparski izdelki – ugodno in kvalitetno

Za stvaritev kakovostnega in uporabnega krovsko kleparskega izdelka je potrebno veliko znanja in ogromno izkušenj, zraven tega pa tudi usklajena ekipa, ki se zna uskladiti in prisluhniti stranki ter tako ugotoviti, kakšne so želje stranke. V podjetju Tinde d.o.o. vam ponujamo kakovostne krovsko kleparske izdelke, ki bodo izdelani posebej za vas.

Potrebujete sanacijo strehe, nove žlebove ali se prvič srečujete z gradnjo strešne kritine? Obrnite se na nas in izdelali vam bomo kvalitetne žlebove, ki bodo svojemu namenu služili vrsto let.

 

Hitra dobavljivost kleparskih izdelkov

 

Kleparski izdelkiKrovsko kleparski izdelki dodajo piko na i funkcionalnosti in izgledu objekta, saj omogočajo celovito zaščito pred škodljivimi vplivi vlage in drugih dejavnikov. Z moderno tehnologijo, konstrukcijo in izdelavo skrbimo za stalne izboljšave in razvoj novih izdelkov, ki se lahko pohvalijo s hitro in enostavno montažo ter z dolgo življenjsko dobo. K temu pripomore strokovno usposobljena ekipa sodelavcev, prvovrstne surovine in stalen nadzor kakovosti.

Kleparski izdelki so najpogosteje povezani s streho oz. strešno kritino, ponujamo pa vam tudi druge stavbno kleparske izdelke. Naša bogata ponudba kleparskih izdelkov obsega vse za učinkovito sestavo odtočnega sistema na strehi. Ponujamo pa vam tudi druge kleparske izdelke, med drugim:

  • žlebove,
  • kljuke za žlebove,
  • odtočna kolena,
  • objemke cevi,
  • snegolove,
  • slemenske obrobe.

V podjetju Tinde d.o.o. se stranki zmeraj prilagodimo in ustrežemo željam, ki nam jih zaupate. Izdelke, ki jih izdelamo za vas tudi hitro dobavimo ter tako skrajšamo postopek obnove ali gradnje vaše strehe.

 

Odlikujeta nas odzivnost in prilagodljivost

 

V podjetju Tinde d.o.o. smo izjemno odzivni in prilagodljivi. Stremimo k čim krajšim dobavnim rokom in skrbimo za zadovoljstvo strank. V kolikor vas zanima naročilo krovsko kleparskih izdelkov nam pošljite povpraševanje na naslov, ki ga najdete zapisanega na spletni strani. Odgovorili vam bomo hitro in natančno.

 

kleparski izdelki

Proizvodi, ki jih pri nas izdelamo so moderni in kvalitetni

 

Krovsko kleparski izdelki, ki jih v podjetju Tinde d.o.o. izdelamo za vas so moderni, kvalitetni in natančno dodelani. Odločite se lahko za naročilo različnih vrst krovsko kleparskih izdelkov in se prepričate o natančnosti izdelave.

Podjetje Tinde d.o.o. ima svoje kleparstvo v Trebnjem. Lokacija je odlična za hitro dobavo krovsko kleparskih izdelkov, ki jih naročite pri nas. Kontaktirajte nas in nas povprašajte o ceniku kleparskih izdelkov. Pozitivno vas bo zraven kvalitete izdelkov presenetila tudi nizka cena njihove izdelav.