18. avgust 2017

Nadstreški za avto

Nadstreški za avto vrhunske kakovosti

Nadstreški za avto, ki jih izdelujemo, so produkt našega lastnega znanja oziroma razvoja. Naše bogate izkušnje na področju strešnih konstrukcij, kjer se lotevamo najbolj zapletenih in zahtevnih projektov, so nam omogočile, da smo razvili izvrstne načrte nadstreškov za avte. Naše nadstrešnice za avto so tako izredno praktične, a imajo hkrati visoko estetsko vrednost. Večina naših nadstreškov za avto ima le dva stebra, saj so naši kovinski nadstreški za avto statično zasnovani tako, da sneg na zadnji strani hitro zdrsi navzdol. Zaradi visokega naklona naših nadstreškov za avto, se vam tako pri parkiranju ni treba izogibati sprednjim stebrom, saj jih ni, ker zadnja stebra naših nadstreškov za avtomobile nosita vso težo in omogočata stabilnost kovinskih nadstreškov za avto. Seveda pa smo poskrbeli tudi za to, da je naš cenik avtomobilskih nadstreškov konkurenčen.

 

Nadstreški za avto za vaše popolno zadovoljstvo

Nadstreški za avto, ki jih lahko dobite pri nas, so visoke estetske vrednosti. Naši načrti nadstreškov za avto sodijo v sam vrh modernih trendov na tem področju. Fine in zaobljene linije naših nadstreškov za avto in estetsko izdelani stebri, vas bodo upravičeno navdajali s ponosom, ko bodo vaši obiskovalci in naključni mimoidoči občudovali vaš novi kovinski nadstrešek za avto. In pri vsem tem je najboljše tudi to, da je naš cenik avtomobilskih nadstreškov ugoden. Torej boste pri nas opravili odličen nakup oziroma sklenili dober posel.

 

Nadstreški za avtomobile

Kovinski nadstreški za avto v skladu z vašimi željami

Če vam naši tipski kovinski nadstreški za avto ne ustrezajo, se seveda lahko dogovorimo za izdelavo po naročilu. Imamo veliko zadovoljnih strank, ki jih je navdušilo, kako zelo se lahko prilagodimo njihovim potrebam pri izdelavi nadstreškov za avto. Pri nas poskrbimo za ustrezno načrtovanje, strokovno svetovanje in mojstrsko izvedbo, zato nas naše zadovoljne stranke z veseljem priporočajo svojim prijateljem in znancem. Zadovoljstvo naših strank je za nas vedno na prvem mestu, saj smo vrhunski profesionalci, ki vemo, kako je treba opraviti kvaliteten posel.