26. julij 2018

Kotalke: cena lahko zelo ugodna! Izvrsten športni pripomoček  

Kotalke mnogim prikličejo spomin na mladost, vendar jih danes ponovno »odkrivajo« mlajše generacije. Seveda pa so to nekoliko spremenjene, posodobljene kotalke. V Sloveniji postaja ta pripomoček vse bolj priljubljen, kar je opazno vplivalo na ponudbo športnih trgovin, tako fizičnih kot tistih na spletu. Morda razmišljate o tem, da bi si omislili kotalke? Cena pri izbiri ne bi smela biti najpomembnejši dejavnik. Upoštevajte različne lastnosti in izberite model, ki bo v celoti ustrezal vašim pričakovanjem, znanju in izkušnjam. Tako boste izbrani pripomoček uporabljali še vrsto let, ne da bi prišlo do omembe vredne obrabe.

 

Kotalke cena

 

Komu so namenjene kotalke in kako izbrati prave?

Morda imate občutek, da so kotalke ustvarjene predvsem za otroke, kar pa nikakor ne drži. Danes se zanje odloča vse več odraslih, tako začetnikov kot tistih, ki imajo preprosto radi klasično kotalkanje, ki v njih vzbudi prijetne spomine na preteklost. Pogosto se uporabljajo tudi pri igranju hokeja. Če povzamemo, torej  ni posebnih omejitev glede tega, komu so namenjene kotalke. Cena kotalk je seveda odvisna od tega, za kako kompleksen model se odločite. Vsekakor pa je mogoče najti tako kakovostne kot ugodne kotalke. Pri tem morate paziti, da izberete primerna kolesa za kotalke, tip podvozja in da se vam čevelj dobro prilega. Svetujemo vam, da ste posebej pozorni na kakovost zavor, priporočljivo pa je še, da izberete čevelj, ki ima na konici posebno zaščito, saj bo to povečalo vašo varnost in zmanjšalo tveganje za poškodbe stopala. Pozabiti ne smete niti na udobje med uporabo. Izredno koristno je, da ima čevelj v notranjosti mehkejšo oblogo oz. oblazinjenje, saj bo noga posledično precej manj obremenjena. Če nimate veliko izkušenj, se je pred končno odločitvijo oz. nakupom dobro obrniti na specializiranega prodajalca športne opreme. Ta vam lahko na podlagi svojih izkušenj in znanja svetuje rešitev, ki bi bila najprimernejša za vas ali za vašega otroka.

 

Rolerji ali kotalke? Z enim samim pripomočkom je možno oboje!

Ena izmed dilem, pred katero se znajdejo mnogi, je: rolerji ali kotalke? Obe možnosti imata nedvomno določene prednosti. Običajno so kotalke bolj priporočljive za začetnike, saj zagotavljajo večjo stabilnost. To sicer še ne pomeni, da niso z njimi možne tudi nekoliko bolj adrenalinske dogodivščine. Če niste povsem prepričani, katera opcija bi bila v resnici boljša za vas, pa so odlična rešitev t. i. prilagodljivi modeli. Rolerji ali kotalke? Zakaj ne bi imeli kar obojega! Za ceno enega dobite kar dva pripomočka. Ta možnost je zagotovo še posebej priporočljiva za otroke. Pripomoček nato postopoma prilagajate, skupaj z otrokovim napredkom in pridobivanjem novih izkušenj. Ko bo otrok pripravljen, preprosto zmanjšate število kolesc. Prilagoditev je pri večini modelov zelo hitra in enostavna ter ne zahteva posebnega znanja. Če torej ne veste najbolje, ali bi bili primernejši rolerji ali kotalke, se s tem elegantno izognete odločitvi.

 

Ugodna cena kotalk

 

Kje najboljša cena za kotalke v Sloveniji?

Omenili smo že, da pri primerjanju različnih modelov ne bi smela biti najpomembnejša cena. Med drugim to velja tudi zaradi dejstva, da lahko sumljivo nizka cena pomeni hitrejšo obrabo, zato na dolgi rok pravzaprav zapravite več. Vendar pa mnogi ponudniki dokazujejo, da je možen ugoden nakup, čeprav gre za izjemno kakovostne kotalke.V spletni trgovini B2MS menimo, da sami še posebej izstopamo z ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Pri nas najdete najboljše kotalke v Sloveniji, ne da bi morali zanje odšteti ogromno denarja. Primerne so za ljudi vseh starosti in stopenj predznanja – od najmlajših do najstarejših. Izdelane so iz najkakovostnejših materialov, kar pomeni izjemno trpežnost in udobje, visoko stopnjo varnosti ter nadpovprečno dolgo življenjsko dobo. Vse to vas čaka po resnično dostopni ceni. Kotalke v Sloveniji je sicer mogoče kupiti v nekaterih fizičnih trgovinah, vendar je naročanje po spletu precej bolj enostavno in časovno manj zamudno. Ker obstaja možnost vračila oziroma zamenjave, če vam naročeni artikel ne ustreza, pa ni s tovrstnim nakupovanjem povezano praktično nikakršno tveganje. Trudimo se, da modeli v naši ponudbi izstopajo z atraktivnim dizajnom (možne so na primer izvedbe z bleščicami ipd.), kar je še posebej pomembno, če so namenjeni najmlajšim.  

 

Rezervna kolesa za kotalke in zaščitna oprema

Želimo, da bi bili med športnim udejstvovanjem povsem varni, zato vas v naši ponudbi pričakuje širok nabor kakovostne zaščitne opreme – ščitniki, čelade ipd. Na voljo pa so vam tudi rezervna kolesa za kotalke različnih dimenzij. Če imate težave z iskanjem primernih koles, nam pišite ali nas pokličite in pomagali vam bomo pri tem, da najdete tisto, kar potrebujete. Preglejte še našo ponudbo klasičnih in freestyle skirojev, drsalk, longboardov, opreme za floorball, nogomet in košarko ter drugih pripomočkov preverjene kakovosti oziroma priznanih proizvajalcev. Obiščite našo spletno trgovino  in se prepričajte sami!