21. junij 2017

Motorne kosilnice v akciji – podjetje Roter


V podjetju Roter vam ponujamo tudi veliko izbiro kosilnic za traktor. Kosilnice za traktor so kvalitetno izdelane in se odlično prilagajo terenu, delo pa tako opravijo še bolj temeljito. Kosilnice za traktor lahko naročite v različnih modelih in dimenzijah. Odločite pa se lahko tudi za nakup motorne kosilnice. Motorne kosilnice so trpežne in kvalitetno izdelane, so zelo pregledne, delo z njimi pa je prijetno. Oglejte si celotno zbirko naših kosilnic za traktor in motornih kosilnic ter se prepričajte o nizki ceni motorne kosilnice v akciji.


kosilnice motorneVisoka prilagodljivost orodja omogoča lažje in učinkovitejše delo


Pri nakupu kosilnice za traktor je pomembno, da izberemo kosilnico, ki se bo prilagodila terenu, ki ga kosimo, saj bo košnja le-tako kvalitetna. Vse kosilnice za traktor, ki vam jih ponujamo pri nas so dobro prilagodljive, izdelane so iz kakovostnih in trpežnih materialov, greben kosilnice za traktor pa sestoji iz kvalitetnega jekla, kar preprečuje hitro obrabo. Kosilnice za traktor vam bodo tako služile dolgo in dobro.


Motorne kosilnice Texas – udobje pri delu


Pri nakupu motorne kosilnice vam ponujamo veliko izbiro različnih modelov kosilnic Texas. Motorne kosilnice so kakovostne in zelo pregledne, delo z njimi pa bo udobno in hitro opravljeno. Odločite se lahko tudi za ročne motorne kosilnice, ki so natančne in prijetne za uporabo.  


Kosilnice za traktorPonujamo vam tudi servis za motorne in traktorske kosilnice


Pri nas pa vam ponujamo tudi servis motornih in traktorskih kosilnic, saj se zavedamo, da se morajo stroji za kvalitetno in zanesljivo delovanje tudi redno servisirati. V primeru obrabe ali okvare, vam ponujamo tudi možnost naročila določenih rezervnih delov kosilnic. Pokličite nas po telefonu in se prepričajte o kvalitetni ponudbi servisa kosilnic, ki vam ga ponujamo.


Več o ponudbi motornih in traktorskih kosilnic si oglejte v naši spletni trgovini


Vas zanima več o traktorskih kosilnicah za travo in drugih kosilnicah? Pestro ponudbo motornih kosilnic in kosilnic za traktor si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so navedene tudi cene posameznih naprav. Ne spreglejte kosilnic v akciji in se odločite za nakup ročne kosilnice Texas še danes. V primeru dodatnih vprašanj o kosilnicah smo vam na voljo tudi po telefonu ali e-pošti, kjer na vprašanja hitro odgovorimo ter vam tako pomagamo do kvalitetnega nakupa s katerim boste zadovoljni.