Kopalniška oprema na obroke olajša investicijo – OUTLET prinaša ugodno ceno

21. avgust 2017

Kopalniška oprema si pri opremljanju nove ali prenavljanju stare kopalnice zasluži največ pozornosti. V prvi vrsti moramo pri izbiri opreme upoštevati velikost prostora, saj si nikakor ne želimo, da bi zelo veliki kosi v majhni kopalnici delovali neestetsko. Pred nakupom opreme se je dobro odločiti za določen slog kopalnice, ki mu boste nato lahko prilagodili še vse ostalo. Zagotovo pa je najpomembneje, da je izbrana kopalniška oprema v vaši kopalnici trpežna ter preprosta za vzdrževanje.


S pravilno izbiro kopalniške opreme lahko kopalnico spremenimo v izjemno eleganten prostor in zavetje, v katerem se po napornem dnevu sprostimo ali pa se z z osvežilno prho pripravimo na nove izzive. Ker kopalnice ne prenavljamo ravno vsako leto, je izjemno pomebno, da nam je izbrana kopalniška oprema resnično všeč. Oziroma da nam bo všeč še vrsto let.

 

Kopalniška oprema na obroke – ugodna cena za vrhunsko kakovost

 

V Salonu keramike Kersan želimo strankam ponuditi najvišjo kakovost za ugodno ceno, zato je naša kopalniška oprema izdelek vrhunskih, skrbno izbranih podjetij. Poleg ugodnih cen in vrhunske kakovosti vas bo zagotovo navdušilo, da prodajni program prilagajamo željam in zahtevam kupcev. Pri svetovanju nam je v pomoč sodobni računalniški program, ki omogoča izris 3D prostora. Tako si boste lahko lažje predstavljali, kaj sodi v vašo kopalnico in kaj ne.
K navdušenju pa seveda pripomore dejstvo, da prodajamo našo kopalniško opremo tudi na obroke. Obročno odplačevanje je prava odločitev, kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Hitro, preprosto in brez posebne dokumentacije.

 

Kopalniška oprema – OUTLET prinaša še več prihranka

 

Če vas zanima ugodna vrhunska kopalniška oprema, potem je OUTLET prava izbira za vas. Gre za nakup priznanih blagovnih znamk po izrednih cenah, znižanih tudi za 80 odstotkov. Ne gre sicer za nakup tekočih kolekcij, ampak za izjemno ugoden nakup kopalniške opreme preteklih sezon. Razprodaja ne omogoča neomejenega izbora številk, saj so na voljo le tiste, ki ostanejo. Možnost nakupa kopalniške opreme po sistemu OUTLET vam omogočamo tudi v Salonu keramike Kersan, kjer lahko po ugodnih cenah dobite vrhunsko kopalniško opremo priznanih prozvajalcev. Zato ne zamudite enkratne priložnosti za ugoden nakup kakovostne kopalniške opreme – OUTLET ponudba je res edinstvena priložnost.

 

Salon keramike Kersan – vsa kopalniška oprema na enem mestu. Ugodna cena ter vrhunska kakovost sta navdušili že številne. Dovolite, da tudi vas. Vabljeni.

 

Kopalniška oprema in pohištvo

Kopalniško opremo si lahko privošči vsak. Plačilo tudi na obroke!