19. februar 2020

Kopalniška keramika nudi zavetišče

Splošno znano je, da je kuhinja najpomembnejši prostor v stanovanju. Tam se namreč ob obrokih zbirajo vsi člani družine. Na dan se pripravijo vsaj trije obroki, kar terja precej časa. Obiske se po navadi pelje tja, še posebej če ni posebna priložnost. Skratka, v njej se večinoma zbira več oseb. V nasprotju s tem delom hiše pa je kopalnica prostor, kamor vsak gre sam. Izjema je le partnerjevo povabilo ali ko ima par majhne otroke, ki potrebujejo pomoč pri skrbi za higieno. Medtem ko je obedovanje družbena aktivnost, je opravljanje potreb in umivanje aktivnost, ki jo izvaja vsak sam. Prhanje pa ne odplakne le umazanije, temveč tudi stres. Pri tem pomaga kvalitetna kopalniška keramika.

 

kopalniška keramika

 

Kopalniška keramika napolni s pozitivnim

Vanjo se človek ne zapre le zaradi očitnih razlogov. Ne gre je jemati samoumevno ali si reči, da je dobra, takšna kot je. Socializem, v katerem je bila kopalniška keramika in vsa preostala oprema enaka, je minil. Zdaj si lahko priskrbite svojo sanjsko. Vaša kvalitetna kopalniška keramika ne bo le iz najboljših materialov. Tudi lepa bo, zato vas bo napolnila s pozitivnimi občutji. Časi, ko je bila pomembna le uporabnost, so minili. Konec je z dolgočasnimi in temačnimi toni ploščic, kadi, školjk in umivalnikov. Sodobna kopalniška keramika je bogata z vzorci, v različnih oblikah in velikostih.

 

Kopalniška keramika je muza za navdih

Verjetno je znano dejstvo, da človek eno tretjino svojega življenja prespi. Manj znano pa je najverjetneje to, da mu približno leto in pol življenja dela družbo kopalniška keramika. Ta naj ne pušča, prav tako naj ne bo njen edini okras vodni kamen ali še huje, razpoke. Morda je nastopil čas, da jo preuredite. Nova kopalniška keramika bo prav tisto, kar potrebujete, da si ustvarite popolno zavetje. Lahko bi trdili, da je ta del doma zavetje znotraj zavetja. Mesto, kjer boste našli največ navdihov in rešitev svojih težav. Ambient lahko še dodatno izboljšate ali poživite s primerno izbiro brisač in sveč. Nekateri jo krasijo tudi s svežim cvetjem, ki da prav poseben pridih.