Strešne jeklene, strojne, stropne konstrukcije: montaža in zaščita

27. oktober 2017

Nosilne strešne, strojne in stropne konstrukcije, ki vam bodo odvzele dih

OgrincPodjetje Konstrukcije Ogrinc se ukvarja z izdelavo različnih nosilnih konstrukcij, med drugim strešnih konstrukcij, strojnih konstrukcij, stropnih in ostalih konstrukcij. Nosilne konstrukcije so relativno lahke za namestitev, odlikujejo pa se z dolgo življenjsko dobo. Veliko naročnikov se odloča za gradnjo na osnovi nosilnih konstrukcij, saj omogočajo različne montažne rešitve, med drugim tudi strojno konstrukcijo, strešno konstrukcijo, stropno konstrukcijo, nosilne konstrukcije za prometne znake ipd. Strojne konstrukcije oziroma konstrukcije za strojne elemente so nepogrešljive v vsaki strojni industriji. Strešne konstrukcije pa so, na primer, odlična izbira za nadstreške. Gradnja nosilnih konstrukcij (strešnih, strojnih, stropnih itd.) je hitrejša in cenovno ugodnejša kakor klasični način gradnje, zato je v zadnjem času zelo iskana.

 


Specialisti za izdelavo, montažo in zaščito jeklenih konstrukcij

V podjetju Konstrukcije Ogrinc izdelujemo zanesljive, trdne in kakovostne strešne konstrukcije iz različnih materialov. Strešne konstrukcije so lahko železne, pločevinaste, aluminijaste, mi pa smo specializirani za izdelavo jeklenih konstrukcij, vendar bomo z veseljem izdelali tudi strešno konstrukcijo in drugih materialov. Za izdelavo strešne konstrukcije bodo poskrbeli naši strokovno usposobljeni delavci, ki imajo s strešnimi konstrukcijami veliko izkušenj. Če potrebujete varno, stabilno in kakovostno strešno konstrukcijo, potem morate izbrati najboljše izvajalce za delo. Poleg kvalitetne izdelave bomo poskrbeli tudi za primerno montažo in zaščito jeklene konstrukcije. V podjetju Konstrukcije Ogrinc vam ponujamo kompleten inženiring, ki vključuje pregled situacije na terenu, pripravo predlogov, pridobitev dokumentacije, proizvodnjo, izdelavo statike konstrukcije, prevoz, ustrezno izvedeno montažo in predajo certifikatov. Izberite zanesljivega izvajalca strešnih konstrukcij – izberite Konstrukcije Ogrinc.


Različni materiali in dimenzije strešnih konstrukcij: jeklene konstrukcije

Strešne konstrukcijeZavedamo se, da so strešne konstrukcije izredno pomemben gradbeni element, ki mora biti izdelan in zgrajen natančno in pravilno. Strešna konstrukcija mora biti dovolj trdna in stabilna, da bo prenesla obremenitve še dolga leta. Strešne konstrukcije izdelujemo iz različnih materialov, najbolj pa se posvečamo jeklenim konstrukcijam večjih dimenzij. Jeklene konstrukcije so primerne predvsem za hale, skladišča, dvorane, stadione ipd. Veliko naročnikov za postavitev proizvodnih hal ali skladišč izbere prav jekleno konstrukcijo, saj je montaža jeklene konstrukcije hitra, cena investicije pa relativno nizka. Jeklo je material, ki ga brez težav lahko kombiniramo tudi z ostalimi materiali in na tak način poskrbimo, da je ima jeklena konstrukcija poleg funkcionalnosti, tudi estetsko vrednost. V podjetju Konstrukcije Ogrinc bomo poskrbeli za profesionalno izdelavno in montažo ter zaščito jeklene konstrukcije.


Izdelujemo konstrukcije, ki jih drugi ne morejo

Veliko je ponudnikov strešnih konstrukcij, le malokdo pa se lahko pohvali s tolikšnimi popolno izpeljanimi projekti strešnih jeklenih konstrukcij, strojnih konstrukcij, stropnih konstrukcij, varjenih konstrukcij itd. V čem je naša prednost? Izdelujemo konstrukcije, ki jih drugi ne morejo.