19. marec 2018

Kmečke deske so idealna rešitev za tla v vašem stanovanju ali hiši

Podjetje Frischeis d.o.o., ki deluje na Celovški cesti 492 v Ljubljani, se ukvarja s prodajo različnih vrst zunanjih in notranjihtalnih oblog, od kmečkih desk, ladijskega poda, vinila in laminata, dekorativnih in konstrukcijskih plošč, gradbenega lesa in furnirja, rezanega lesa ter notranjih vrat. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nudimo kvalitetne izdelke vodilnih in priznanih proizvajalcev, med katerimi so izredno priljubljene kmečke deske, ki so na voljo po ugodni ceni in so kvalitetne ter dolgo obstojne. Ponosni smo, da se lahko pohvalimo s kar 70 leti izkušenj, zavedanjem odgovornosti do naših kupcev in zanesljivo kakovostjo, kar nam je prineslo status največjega slovenskega trgovca lesa in lesnih materialov, od kmečkih desk do rezanega lesa. Vodi nas strast do lesa, ki jo delimo s svojimi zaposlenimi, ki so strokovno usposobljene osebe, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in vam svetovali o primernem parketu oz. kmečkih deskah. Nudimo pestro izbiro kmečkih desk, od temnejšega oreha, do hrasta, svetlejše bukve ali lesa iglavcem. Za vse kmečke deske v naši ponudbi nudimo ugodno ceno.

 

Kmečke deske parket


Kmečke deske in ladijski podi v podjetu Frischeis

Lesena tla odlikujejo številne pozitine lastnosti in velika večina pri nakupu da prednost kmečkim deskam ali ladijskemu podu v primerjavi z vinilom, laminatom ali pluto. Se sprašujete zakaja? Na prvem mestu je vsekakor videz kmečkih desk, saj sledi modnim smernicam, obenem pa les daje občutek ugodja in varnosti ter predvsem domačnosti, ne glede na to za kakšen les se odločite, zato ga imajo radi tako starešji kot tudi najmlajši. Pomembne prednosti kmečkih desk in ladijskega poda so toplotna in zvočna izolacija, kar pomeni da les uspešno zadržujeo toploto ter zvok in zagotavlja mirno in udobno življenje. Lesena tla so enostavna za vzdrževanje, narejene iz naravnega materiala kot je hrast, obenem pa jih lahko brusite in premažete za lepši videz. Zagotavljamo vam dolgo obstojnost kmečkih desk in ladijskega poda ter, kar je še pomembneje ugodno ceno kmečkih desk, ki vas bo prepričala, da so lesena tla prava rešitev za vaše stanovanje ali hišo.


Kmečke deske – različne vrste lesa od bukve do iglavcev

Kmečke deske odlikuje izvrstna obstojnost, obenem pa je hoja po nih izjemno udobna, prostor pa dobi prav poseben pridih. Nudimo različne vrste kmečkih desk, od izjemno temnega lesa kot je oreh, do srednjih tonov v barvi hrasta pa do svetlejšega lesa kot je bukev. V naši ponudbi lahko izbirate tudi med lesom iglavcev, ki prostoru poudarijo živahnost in prijetnost, takšne kmečke deske pa s svojo značilno grčavostjo zagotovi občutek sodobnosti in udobja, ter je izredno priljubljen. Ne glede na to za katere kmečke deske se boste odločili, vam zagotavljamo kvaliteto in ugodno ceno kmečkih desk. Kmečke deske oz. parket je lahko naravno oljen, pobarvan, brušen, krtačen ali ročno pooblan – vi se odločite, mi naredimo. Prepričani smo, da bodo lesene kmečke deske dale prostoru poseben pridih, občutek varnosti in domačnosti, ter boste v vašem stanovanju ali hiši z veseljem preživljali čas z vašo družino ali prijatelji. Obiščite naš v našem razstavno prodajnem salonu v Ljubljani in si izberite svoje kmečke deske.


Kmečke deske Selection so izdelane po meri strank

Večkrat poudarjamo, da so stranke za nas na prvem mestu, zato se vsakemu kupcu posvetimo individualno in mu pomagamo z nasveti in svetovanjem. V podjetju smo se zato odločili, da za bolj zahtevne stranke ponudimo kolekcijo kmečkih desk Selection. Kmečke deske Selection so izjemno kvalitetna talna obloga oz. parket, ki zagotavlja le najboljše. Vsem strankam nudimo izdelavo sanjskega poda glede na njihove osebne želje in zahteve, kar pomeni, da sodelujete pri procesu nastajanja sanjskih kmečkih desk. Vse naše kmečke deske so naravno oljene in krtačene, obenem pa omogočajo spajanje po sistemu pero in utor. Vi izberete željeni format, izbirate lahko med kmečkimi deskami do 5m dolžine in 250 mm v širino, mi jih naredimo za vas. Prepričani smo, da gre za velikodušno darilo narave, ki ga naredi mizar posebej za vas in vaš dom. V kolikor imate glede kmečkih desk Selection kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali.

 

Cena kmečkih desk


Kmečke deske – v podjetju Freischeis nudimo ugodne cene

Kmečke deske so kvalitetna notranja talna obloga, ki bo popestrila vaše stanovanje. V podjetju Freischeis zagotavljamo tudi ugodno ceno kmečkih desk, ki vas bo prepričala o nakupu. Čeprav nudimo prijazno ceno kmečkih desk, to ne pomeni, da smo pozabili na kvaliteto, saj so vse naše kmečke deske narejene iz kakovostnih materialov priznanih proizvajalcev. Obiščite katero od naših akcij na spletu in si zagotovite nizke cene kmečkih desk. Nudimo pestro izbiro kmečkih desk v različnih barvnih odtenkih (oreh, hrast, bukev, iglavci), obenem pa lahko na naši spletni strani naredite tudi 3-d izris prostora, da vidite, kako se barva vaših kmečkih desk poda prostoru in barvi stene. Če boste z izrisom zadovoljni, lahko naročite kmečke deske in  veseljem jih bomo dostavili v najkrajšem možnem času. Ugodne cene in kvaliteta kmečkih desk so doma v podjetju Freicheis.