22. julij 2016

Klinasti jermeni na zalogi v EVJ Centru in v spletni trgovini po posebno ugodnih cenah

Klinasti jermeni so dobavljivi v številnih dimenzijah, saj se tudi uporabljajo na različnih področjih. Če ne drugje, pa je z njimi seznanjena vsaj večina voznikov jeklenih konjičkov. Klinasti jermeni ne zahtevajo veliko vzdrževanja in jim tudi ne posvečamo veliko pozornosti, dokler ni potrebna menjava. Kljub temu, da imajo klasični klinasti jermeni visok izkoristek pa so potrošni material, ki ga imamo vedno na zalogi, že za manj kot dva evra.

 

Klasični klinasti jermenPravilno izberite klinasti jermen, avto pa bo nemoteno deloval

V trgovinskem centru EVJ Elektroprom lahko najdete večino klinastih jermenov, trgovina na spletu pa vam omogoča tudi hiter nakup, kar iz naslanjača. Katerega boste izbrali je odvisno od vas. Važno je, da ločite razliko med zobatim in klinastim jermenom, avto ima namreč oboje. Klasični klinasti jermen so avto deli, ki se z uporabo obrabljajo in je zato potrebna pravočasna menjava, sicer se lahko strga in poškoduje motor, kar predstavlja precejšnjo škodo. Njegova funkcija je prenašanje moči oz. vrtljajev iz gonilne jermenice na eno ali več gnanih jermenic.

 

Če se klinasti jermen obrabi, lahko avto utrpi večjo škodo

Klasični klinasti jermeni morajo učinkovito delovati v različnih pogojih, naša trgovina vam nudi kvaliteten izbor tovrstnih delov. Le v nekaj klikih lahko tudi prek spleta naročite novi klinasti jermen. Cena ob naših izdelkih na spletu ali policah v trgovini je vedno dostopna in ugodna. Oglejte si našo široko ponudbo na spletu še danes in tako pravočasno poskrbite za svoje vozilo. V kolikor pa se na spletu ne znajdete oziroma potrebujete strokovno pomoč pri izbiri klinastih jermenov ali iščete katere druge izdelke s področja avto opreme, elektro, drobnega ali gradbenega materiala, se oglasite v naši trgovini. Prijazni in strokovni prodajalci vam bomo pomagali najti kar iščete, vam svetovali, za naše stranke pa so vedo pripravljene tudi posebno nizke cene izdelkov.