04. februar 2019

Distributer za vrhunske znamke klimatskih naprav in toplotnih črpalk

Če se še niste odločili za način ogrevanja vašega novega ali prenovljenega doma ali drugega objekta, potem ste se znašli ravno na pravem mestu. V današnjem prispevku vam ne bomo zaupali samo najbolj vrhunskih vrst sodobnega časa, temveč vam bomo povabili na ogled spletnega mesta enega od najbolj priznanih ponudnikov številnih naprav, ki so namenjene predvsem ogrevanju. po prebranem prispevku boste samo z nekaj kliki vstopili v svet kakovostne ponudbe ponudnika, ki ima na področju svojega dela dolgoletne izkušnje in tudi vrhunska znanja.

 

Podjetje Tersus d. o. o.

Morda s podjetjem že sodelujete in večino stvari, ki vam jih bomo zaupali o njem, že veste. Ne glede na to, ali za podjetje Tersus slišite prvič ali vam je ime poznano ali pa ste z njim že vzpostavili stik, nadaljujte z branjem prispevka, saj vam bo zagotovo prinesel številne informacije, za katere boste prvič slišali.

Podjetje je distributer za vrhunske znamke klimatskih naprav in toplotnih črpalk. Do njega lahko dostopate tudi preko spleta. Najbolje bo, da v spletni brskalnik vtipkate kar tersus.si. Pred vami se bodo na vstopni spletni strani podjetja prikazale številne kategorije. Med njimi so na primer klima naprave, električno ogrevanje in toplotne črpalke.

 

Tersus klimatske naprave in toplotne črpalke

 

Podjetje ima na vseh področjih dolgoletne izkušnje, ki jim omogočajo, da lahko svojim kupcem zagotavljajo zanesljivo dobavo, izvedbo in tudi servisno podporo za prav vse dobavljene produkte. Tudi vsi njihovi zaposleni monterji imajo večletne izkušnje na področju vgradnje vseh naprav, ki vam jih ponujajo tudi na spletu. 

Podjetje Tersus je prav tako tudi ekskluzivni zastopnik in distributer za električne radiatorje, za električno talno ogrevanje in kopalniške radiatorje. Za vse omenjene produkte vam zagotavljajo ažurno dobavo in poprodajne storitve, in sicer v okviru vzdrževanja in servisa ter zagotavljanja vseh potrebnih rezervnih delov. Nakup izdelkov, ki jih boste namenjali za električno ogrevanje, pa je možen tudi preko njihovih partnerjev, in sicer na področju cele Slovenije.

 

Vzpostavite kontakt s podjetjem

Ker smo vas verjetno motivirali, da se odločite za vsaj eno od njihovih storitev ali da podjetje povprašate o čem pomembnem, kar boste postavili v svoj dom, je najbolje, da z zaposlenimi navežete primeren stik. Na spletni strani tersus.si boste našli primerne kontakte, ki vam bodo to omogočili. Zaposlena ekipa strokovnjakov vam bo v najkrajšem možnem času tudi odgovorila ter vas seznanila tudi s svojo novo ali pa posebno ponudbo. Še bolje pa je, da podjetje obiščete v fizičnih prostorih, kjer si boste njihovo ponudbo tudi od bliže pogledali.