10. april 2018

 

Klimatska naprava – prodaja in strokovno svetovanje

 

Klimatska naprava je danes skorajda nepogrešljiva v naših domovih. Ker pa je v prodaji vse več različnih izdelkov, je potrebna natančna primerjava klimatskih naprav, da izberete najustreznejšo možnost. Uporaba klimatske naprave je sicer možna tako za hlajenje kot ogrevanje prostorov. S premišljeno izbiro se lahko torej klimatska naprave uporablja v vseh letnih časih in tudi v bolj ekstremnih pogojih.

 

klimatska naprava

 

Uporaba klimatske naprave tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah

 

V podjetju Atlas Trading smo ponosni, da se uvrščamo med vodilna slovenska podjetja, ko gre za prodajo energetsko učinkovitih sistemov za hlajenje in ogrevanje, kamor seveda sodi tudi klimatska naprava. Naša prodaja klimatskih naprav zajema različne modele uveljavljenega proizvajalca Gree, ki letno izdela več kot 60 milijonov naprav za domačo uporabo. Uporaba klimatske naprave Gree je tako razširjena, da proizvodi omenjene znamke predstavljajo kar eno tretjino vseh klimatskih naprav, ki se prodajo oziroma uporabljajo na svetu. Zagotovo zelo pomemben razlog, zaradi katerega je prodaja klimatskih naprav Gree deležna tolikšnega zanimanja, je, da je zagotovljeno učinkovito delovanje klimatske naprave tudi pri zelo nizkih temperaturah. Model klimatske naprave Gree U-Crown, ena najbolj priljubljenih izbir v naši prodaji, lahko učinkovito ogreva prostor vse do zunanje temperature –30 °C, in to s kar 80 % nazivne moči. Do zunanje temperature –20 °C pa je lahko nazivna moč tudi do 100 %. Z zelo širokim območjem delovanja se lahko pohvalijo tudi drugi modeli iz naše prodaje, npr. klimatska naprava Gree Hansol in Gree Lomo. Primerjava klimatskih naprav v prodaji oziroma posameznih modelov in vseh njihovih tehničnih lastnosti je zelo preprosta. Vse potrebne podatke o modelih v prodajnem programu najdete na naši spletni strani, na voljo pa smo vam tudi za dodatna pojasnila v povezavi s prodajo klimatskih naprav.

 

Primerjava klimatskih naprav v prodaji glede na energetsko učinkovitost

 

Tehnologija G10 Inventer je zagotovo ena največjih kvalitet, ki jih imajo modeli, uvrščeni v naš prodajni program. Uporaba klimatske naprave tako omogoča visoko stopnjo fleksibilnosti v primerjavi z navidezno podobnimi sistemi, obenem pa je zagotovljeno optimalno delovanje klimatske naprave v različnih pogojih. Dvostopenjski rotacijski kompresor z inverterjem omogoča izjemno natančno vzdrževanje temperature in tiho delovanje klimatske naprave, ko se približujemo želeni temperaturi. Seveda pa bo po drugi strani v primeru velike razlike med trenutno in ciljano temperaturo v prostoru  kompresor deloval s polno močjo in pri velikih obratih, nato pa se bo postopoma upočasnjeval. Tovrstno delovanje omogoča zagotavljanje stalnega udobja. Obenem pa primerjava klimatskih naprav pokaže, da tehnologija dvostopenjskega inverter kompresorja zagotavlja tudi velik prihranek energije. V primerjavi s klasičnimi sistemi to pogosto pomeni tudi do 50 % manjšo energetsko porabo. Naša prodaja je tako dobra izbira za vse, ki vas zanima varčna, obenem pa učinkovita klimatska naprava. Primerjava porabe klimatskih naprav vas bo zagotovo prepričala.

 

prodaja klimatskih naprav

 

Upravljanje klimatske naprave na daljavo olajša njeno uporabo

 

Pri primerjavi klimatskih naprav, ki so trenutno v prodaji oziroma na tržišču, je smiselno upoštevati tudi, kako udobna in praktična je njihova uporaba. Upravljanje klimatske naprave na daljavo je zagotovo rešitev, ki uporabo bistveno poenostavi in zagotovi še več udobja. Pri modelih znamke Gree iz naše prodaje je možno tudi upravljanje klimatske naprave na daljavo (serijsko vgrajen daljinski WiFi nadzor). Za upravljanje klimatske naprave na daljavo potrebujete le pametni telefon, na katerega si naložite aplikacijo GREE+. Omenjena aplikacija za upravljanje klimatske naprave na daljavo je za uporabnike brezplačna, z njeno pomočjo pa lahko nastavljate različne režime delovanja (dnevne ali tedenske). Upravljanje klimatske naprave na daljavo sicer zajema več funkcij. Nastavite lahko seveda temperaturo prostora, izberete časovne intervale, način delovanja ipd. Upravljanje klimatske naprave na daljavo je praktična in sodobnemu uporabniku prilagojena funkcija, ki vam bo prišla zagotovo večkrat zelo prav.

 

Prodaja klimatskih naprav priznane znamke Gree in brezplačno svetovanje

 

Naša prodaja klimatskih naprav Gree je zastavljena celostno. To pomeni, da poteka prodaja klimatskih naprav s posebnim posluhom za vaše individualne potrebe, želje in zahteve, po drugi strani pa tudi določene omejitve, ki zahtevajo premišljene rešitve. Prodaja klimatskih naprav Gree je tako nadgrajena s strokovnim svetovanjem, v okviru katerega vam pomagamo poiskati najboljšo možnost glede na konkretne pogoje. Tako to ni več zgolj prodaja klimatskih naprav, ampak vam v podjetju Atlas Trading ponujamo celovite rešitve različnih energetskih problemov. V okviru prodaje klimatskih naprav vam pomagamo tudi pri določanju najboljšega mesta za njihovo namestitev, kar poskrbi za optimalno delovanje. Zagotovo pa vas bo navdušila tudi nadpovprečno dolga garancijska doba modelov v naši prodaji, ki znaša tudi do 5 let. V prodaji boste sicer med drugim našli tudi model Gree Console. To je talna klimatska naprava, ki pri ogrevanju zagotavlja še posebej visoko stopnjo udobja. Na voljo so vam torej dovolj raznoliki modeli, da lahko z našo pomočjo poiščete najustreznejšo možnost. Skupne lastnosti, s katerimi se lahko pohvali vsaka klimatska naprava v naši prodaji, pa so izjemna energetska učinkovitost, praktične funkcije, kakršna je npr. možnost upravljanja klimatske naprave na daljavo, in zelo tiho delovanje. Izdelke pa odlikuje tudi sodobna, estetsko dovršena oblika. Tako naša prodaja, dopolnjena z brezplačnim strokovnim svetovanjem, združuje vrhunsko kakovost z dostopnimi prodajnimi cenami. Vabljeni!