14. april 2017

Klimatska naprava - uporabna pri hlajenju in ogrevanju prostora


V današnjem času redko srečamo javne prostore, ki nimajo klimatske naprave. Vse pogosteje se pa zanjo odločajo tudi v stanovanjih. Obstajata dve vrsti klimatskih naprav in sicer prenosna klimatska naprava in klimatska naprava z montažo. Pri slednji je potrebno dobro oceniti mesto montaže, ker pri napačnem izboru mesta montaže lahko pride do nepravilnega delovanja in do večje porabe elektrike. Montaža klimatskih naprav je zelo delikatno delo, katerega mora opraviti strokovnjak. Če želite ohladiti ali ogreti  več prostorov, je za vas primerna prenosna klimatska naprava. Katera je boljša je težko reči, saj imajo ljudje razne potrebe. Klimatska naprava z montažo vam bo zagotovo porabila manj elektrike in vam ne bo v napoto. Prenosna klimatska naprava več porabi, vendar ima prednost da jo lahko prenesete tudi v druga mesta. Včasih so bile klimatske naprave precej hrupne, ampak z leti so tehnologijo močno izboljšali in prišli do izjemnih rezultatov. Sedaj so klimatske naprave zelo tihe in ne povzročajo motečega hrupa. Stenska klimatska naprava ponuja udobje kontrole kar čez WiFi, kar je uporabnikom pametnih telefonov in tablic zelo priročno. Proizvajalci so se tudi potrudili pri stilskem oblikovanju. Uporabljajo vrhunske in kakovostne materiale, ki delajo naprave elegantnejše in bolj vzdržne.

 

prenosne klime


Klimatska naprava z montažo in prenosna klimatska naprava za vaš dom


Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami.  Montaža klimatskih naprav je ena izmed dejavnosti, s katero se ukvarjamo. Če je vaša odločitev klimatska naprava z montažo, imamo na tem področju strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali, svetovali in seveda vgradili klimatsko napravo, če se odločite za nakup. Vam je všeč določena klimatska naprava? Katera je najbolj primerna za vaš dom, vam bomo z veseljem svetovali. Pri nas nudimo klimatske naprave znamke Gree. Njihovo odličje je vrhunska kakovost in vzdržnost. Klimatska naprava z montažo ima pri nas kar 5 let garancije. Garantiramo kakovostno montažo in profesionalnost.

 

montaža klime


Ugodne klimatske naprave


Večina ljudi v današnjih kriznih časih gleda na cene. Klima naprave v naši trgovini so vedno cenovno ugodne. Ste se odločili za nakup klima naprave? Cene lahko preverite, če se nas pokličete, nam pošljete povpraševanje ali se pa kar osebno zglasite v našem podjetju, ki se nahaja v Vojniku pri Celju. Veseli bomo vašega obiska.