15. maj 2017

Klima napravaKlima naprava za udobno poletje


Klima naprava je včasih pomenila luksuz in redkost, srečati jo je bilo mogoče samo na letališčih in v prestižnih hotelih, a se je z razvojem tehnologije masovna proizvodnja razširila in cena znižala, tako da je klima naprava danes prisotna povsod –v bolnišnicah, pisarnah, zasebnih domovih in celo v avtomobilih. Se še spomnite neprijetnega občutka, ko ste sredi največje vročine sedli v avto in na koži občutili pripeko? Ter jo nato prenašali vse do konca potovanja, na primer, do morja? Na srečo se danes temu izognemo s preprosto klima napravo, delovanje klimatske naprave pa nam lahko olepša bivanje tudi doma.


Tipi klima naprav


Če vas zanimajo kompletne storitve klimatske naprave z montažo, ste na pravem mestu. V podjetju Iblo se že več let ukvarjamo s prodajo in montaži, razveseljujemo pa vas s štirimi dejavniki: cene klimatskih naprav pri nas so ugodne, izbira je velika, ponujamo najboljše klimatske naprave, mi pa smo strokovnjaki na svojem področju, ki bomo poskrbeli za brezhibno delovanje klimatske naprave.


Katere klima naprave pa so vam na voljo?


Najpogosteje se odločamo za sobne klimatske naprave. Lahko imajo eno enoto, če pa je potrebno ohladiti celotno stanovanje oziroma več prostorov, priporočamo split klima naprave. Te so sestavljene iz dveh povezanih enot, ki jih postavimo v ločene prostore. Nudimo pa tudi rešitve za profesionalno klimatiziranje, in sicer lahko izberete možnosti kombiniranja različnih enot na eno zunanjo. Klima naprava je navadno nameščena na steno, če vam prostor tega ne dopušča, pa vam ponujamo tudi možnost stropne ali talne klimatske naprave.

delovanje klimatske naprave


Značilnosti in delovanje klimatske naprave LG


LG je najboljša klimatska naprava:

  • ker zagotavlja učinkovito delovanje klimatske naprave,
  • ker je varčna pri porabi energije ter zagotavlja najvišjo stopnjo energetske učinkovitosti v svetovnem merilu,
  • ker pripomore k zdravju: filtri uporabnike ščitijo pred škodljivimi snovmi, kot so bakterije, virusi, alergeni, mikroprah ipd., s čimer so primerne tudi za alergike,
  • ker  je delovanje klimatske naprave tiho in ponuja zato popolno udobje brez motečih elementov,
  • ker omogoča nadzor preko pametnih tehnologij, kar vam omogoča, da si s svojo klima napravo stanovanje ohladite na daljavo pred prihodom domov,
  • ker si z njo lahko pozimi stanovanje tudi ogrevate,
  • ker zagotavlja hitro namestitev, tako da jo lahko začnete uporabljati takoj,
  • ker je lepa, kar konec konec tudi ni zanemarljivo. Le zakaj bi izbrali škatlo, ki i jo želeli skriti, če lahko nova klima naprava tudi vizualno dopolni vaš dom? LG klimatske naprave so klasične ali posebej estetsko obiskovane, tako da s svojo eleganco in dovršenim dizajnom polepšajo vaš dom.


Vas še nismo prepričali? Potem vas vabimo, da prelistate naš katalog in preverite tudi vse ostale informacije, ki vas zanimajo.