12. junij 2018

Se sprašujete kje kupiti kotalke? Izbira je v trgovini B2MS pestra!

anje je zabavna aktivnost, ki lahko služi tako sproščanju, vadbi kot tudi tekmovalnemu športu. Edina oprema, ki jo za kotalkanje potrebujemo so seveda kotalke, ker pa bom zabavi ne smemo pozabiti tudi na varnost, ob nakupu kotalk priporočamo tudi nakup ščitnikov ter čelade. Velikosti kotalk so običajno enake kot standardne velikosti čevljev, le, da je bolje pri kotalkah izbrati eno številko večje, saj rade, v primeru tesnega prilagajanja, povzročijo otiščance in žulje. Izbirate lahko med nastavljivimi kotalkami za najmlajše, saj jim noga še raste, kotalke pa bodo tako dalj časa služile svojemu namenu, med kotalkami z ravnim podplatom ali kotalkam s petko.

 

Kotalke za otroke

 

Nekaj nasvetov, da bodo prvi kilometri na kotalkah enostavnejši in varnejši

Ker je vsak šport nekaj novega, vam ponujamo nekaj enostavnih nasvetov, da bodo pri koraki na kotalkah enostavnejši. Ko pravilno namestimo kotalke se postavimo v pravilno držo – rahlo pokrčimo kolena in težišče postavimo na prste. Noge obrnemo nekoliko navzven, tako da so pete rahlo skupaj in se počasi pričnemo potiskati naprej. Tudi če nekajkrat pademo nadaljujemo v opisani drži, saj potrebujemo nekaj časa, da se bomo na kotalke in na premikanje navadili.

Seveda pa se je pri učenju kotalkanja potrebno znati tudi ustavljati. Poznamo nekaj tehnik ustavljanja na kotalkah. Najenostavnejši način je zaviranje z zavoro, ki se nahaja na desni kotalki. To naredimo tako, da desno nogo postavimo nekoliko za levo in z njo podrsamo po tleh ter se tako ustavimo ali vožnjo s kotalkami vsaj upočasnimo.

Se tudi vi sprašujete kje kupiti kotalke, ki vam bodo zagotavljale veliko udobja ter sproščajočo aktivnost? V podjetju B2MS smo za stranke pripravili pester nabor kotalk različnih dizajnov in velikosti. Vse kotalke so izdelane iz kakovostnih materialov, ki kotalkam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, ob tem pa nogi ponujajo veliko udobja. Izbirate lahko tako med moškimi in ženskimi kotalkami, ponujamo pa tudi otroške kotalke. Ker se zavedamo, da je po športni aktivnosti opremo, ki smo jo uporabljali pomembno spraviti na svoje mesto, v športni trgovini B2MS ponujamo tudi vrečo v katero lahko spravite kotalke. Torba bo kotalke ščitila pred mehanskimi poškodbami, hkrati pa bo olajšala tudi transport kotalk iz enega kraja na drugega.

 

Pestra je tudi ponudba longboardov, skirojev

Ob pestri ponudbi kotalk pa smo za vse stranke pripravili tudi široko ponudbo rolerjev, desk, skirojev in koles, tako da lahko vsak družinski član najde prevozno sredstvo zase. Še posebej popularni so dan danes longboardi. Gre za prevozno sredstvo, namenjeno rekreiranju, ki je podobno skateboardu, vendar je longboard nekoliko daljši in ob vožnji zato dosega nekoliko večje hitrosti. Tudi skiroji so v zadnjih letih vse bolj prodajani. Če longboard večinoma uporabljamo za zabavo in izvajanje trikov, pa lahko skiro uporabljamo kot prevozno sredstvo, ki nas bo pripeljalo od točke A do točke B. Ker lahko skiro enostavno zložimo in ga naslonimo na tačko, ko ga več ne potrebujemo, je tudi izjemno praktičen. Nekateri izmed skirojev pa so opremljeni tudi s trakom za nošenje, tako da ga lahko zmeraj vzamemo s sabo. Ob klasičnih skirojih pa premoremo tudi široko ponudbo freestyle skirojev, izdelanih za izvajanje različnih trikov.

 

Poleg kotalk, se lahko pohvalimo tudi s pestro ponudbo moških, ženskih in otroških rolerjev

Če vas zanimajo kotalke, bi vas morda zanimali tudi rolerji. Pestra ponudba ženskih, moških in otroških rolerjev našim strankam omogoča proste roke pri izbiri najljubšega modela. Ker pa se zavedamo, da moramo vse športe izvajati varno, smo v trgovini B2MS pripravili tudi ustrezno zaščitno opremo. Ponujamo tako čelade kot tudi ščitnike, naša ponudba pa premore tudi dodatno opremo za skiroje, rolerje in druge športne rekvizite. Z ustrezno zaščitno opremo bodo kotalke z veseljem uporabljali tudi najmlajši člani družine, saj jih bodo ščitniki varovali pred udarci in odrgninami v primeru morebitnih padcev, kotalkanje pa bo tako še veliko bolj sproščujoče in zabavno.

Ob pestri ponudbi rolk, kotalk, rolerjev, skirojev in koles, pa ne spreglejte športnih rekvizitov za druge športe, ki jih ponujamo. Odločite se lahko za nakup opreme za nogomet ali celo za košarko. Vsi proizvodi, ki vam jih ponujamo pri nas so kakovostni in se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo. Kotalke so izdelane iz trpežnih materialov, ki se dobro prilagodijo stopalu in nudijo veliko odpore, odriv pa je tako lahko močan.

 

Ugodna cena kotalk

 

Cene kotalk so konkurenčne, njihova dostava na vaš dom pa bo varna in hitra

Ob naročilu izdelka bomo pri nas poskrbeli tudi, da bo vaša pošiljka na vaš dom prispela hitro in varno. V primeru, da vam izbran izdelek ne odgovarja, ga lahko preprosto reklamirate in kupnino vam bomo vrnili v najkrajšem možnem času. V primeru dodatnih vprašanj smo vam ves čas dosegljiv tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam o kotalkah ali o drugih produktih, ki jih ponujamo, še zastavljajo ter vam tako pomagali do pravilne izbire kotalk. Cene kotalk so vidne tudi na naši spletni strani.