23. maj 2018

Keson kiper in klasični za tovorna vozila: hitra predelava

Keson kiper je ena izmed možnih vrst nadgradnje vašega vozila. Odločite se lahko tudi za predelavo s klasičnimi kesoni za tovorna vozila, v podjetju AMK Servis pa vam poleg tega ponujamo mnoge druge vrste nadgradenj kombijev, tovornjakov, osebnih avtomobilov itn. Z našo pomočjo sta možni večja funkcionalnost in odprava obstoječih ovir, s katerimi se soočate med transportom oziroma vožnjo. Vse nadgradnje izvedemo po meri, torej z upoštevanjem vaših individualnih zahtev. 

 

Kesoni za tovorna vozila in dodatne možnosti nadgradnje

Na voljo so kesoni za tovorna vozila različnih oblik in vrst. Izbrana izvedba (kiper ali klasika) bo povsem prilagojen vašemu tovornemu vozilu in vašim potrebam, kar zagotavlja optimalno funkcionalnost, seveda pa je obenem zagotovljena popolna varnost, tako pri klasični kot pri kiper izvedbi. Za vas izvedemo tudi druge oblike predelav – na primer vgradnja termoizolacijske komore, hidravlične nakladalne ploščadi, spalne kabine itn. Sporočite nam svoje želje in poiskali bomo ustrezno rešitev za vas.

Keson kiper cena


Profesionalna nadgradnja (keson): cena in druge informacije

Odločitev za keson, kiper ali klasični, je odličen način, da osebno vozilo predelate v tovorno. Pri tem natančno upoštevamo vsa zakonska določila, kar velja za vse vrste predelav, ne le za keson. Cena predelave je odvisna od specifik posameznega naročila, vendar se v vseh primerih potrudimo, da vam zagotovimo karseda ugodno ceno za izbrani keson. Dostopna cena in zagotovljena kakovost sta naši najpomembnejši odliki, obenem pa je predelava vedno opravljena v dogovorjenem času in z upoštevanjem vseh vaših posebnih zahtev. Kakovostni kesoni za tovorna vozila imajo zelo dolgo življenjsko dobo, zato je to investicija, ki se vam zagotovo splača. Predvsem za kompleksnejše predelave, npr. kombinacija s termoizolacijsko komoro, je pomembno, da izberete izkušenega ponudnika, ki ne spregleda niti najmanjše podrobnosti. Posledično bosta zagotovljeni ustrezna nosilnost in funkcionalnost, prilagojeni vrsti oziroma vrstam blaga, ki ga nameravate prevažati.


Zaprti ali odprti keson in kiper izvedba

Na začetku smo omenili, da je keson kiper ena izmed možnosti, za katero se lahko odločite. Izbirate lahko tudi med klasičnimi kesoni za tovorna vozila, in sicer sta vam na voljo zaprta ali odprta različica. Zaprta izvedba je opremljena z nosilci za ponjavo (cerado). To zagotavlja optimalno zaščito tovora v vseh pogojih oziroma vremenskih razmerah. Običajno se pri zaprti izvedbi vgradi še nakladalna ploščad. Če se odločite za odprti keson, ki ima alu stranice, so možni dodatni nosilci za dolgi tovor. Poleg klasične zaprte in odprte izvedbe pa je tu še t. i. kiper izvedba. V mnogih primerih je kiper izvedba zagotovo najbolj praktična izbira. Keson kiper omogoča hitro in enostavno razkladanje. Pri izvedbi kiper je možno avtomatsko odpiranje stranic (tudi elektrohidravlični pogon). Nosilnost je pri kiper različici do 3,5 ton. Niste povsem prepričani, za kateri tip bi se odločili, za klasično ali kiper izvedbo? Na podlagi izkušenj in poglobljenega znanja vam ponudimo strokoven nasvet, prilagojen vaši specifični situaciji. Predstavimo vam prednosti, ki jih imata klasični in kiper keson, ter vam s tem olajšamo odločitev. Svetujemo vam tudi glede možnosti dodatnih nadgradenj za vašo kiper ali klasično različico. Tako vam na enem mestu ponudimo celovito rešitev za prevoz oziroma distribucijo blaga najrazličnejših vrst po dostopni ceni. Skrbno načrtovan keson (kiper ali klasika) vam prihrani tako čas kot energijo in poskrbi za ustrezno zaščito blaga med prevažanjem.


Alu keson primeren tudi za lahka vozila

Ste v dvomih, ali bi bil tovorni keson, kiper ali klasični, sploh primeren za vaše vozilo? Možnih je precej prilagoditev, zato je to rešitev, ki je primerna v večini situacij. Seveda pa je mogoče končno oceno glede možnosti izvedbe projekta podati šele na podlagi konkretnih podatkov, zato vas vljudno vabimo, da nam čim prej pošljete povpraševanje ali nas pokličete. Potrudili se bomo, da za dilemo, s katero se soočate, najdemo primerno rešitev. Alu material je dovolj lahek, da je primeren za najrazličnejše tipe vozil, zato v večini primerov ni posebnih ovir, zaradi katerih ne bi bila možna nadgradnja z alu kesonom kiper oziroma po izbiri. Naj pri tem še enkrat poudarimo, da vsako predelavo izvedemo tako, da končni rezultat v celoti ustreza zakonskim predpisom, zato ste lahko z nami brez skrbi.


Servis, popravila in rezervni deli

Poleg tega, da poskrbimo za nadgradnjo po meri, pa izvajamo še servis in popravila obstoječih nadgradenj. Specializirani smo predvsem za servis hidravličnih nakladalnih ploščadi, vendar se lahko na nas prav tako obrnete glede drugih vrst servisa in popravil, npr. če potrebujete popravilo kesona (kiper ali klasika). Servis izvajamo v naši delavnici, ki jo najdete v Ljubljani, po potrebi pa je možen servis na terenu. Odlikuje nas torej velika mera fleksibilnosti, kar pomeni, da se prilagodimo vašim realnim potrebam in poskrbimo, da bo delo opravljeno v najkrajšem možnem času. Na nujni telefonski številki, ki jo najdete na naši spletni strani, smo dostopni 24 ur na dan. V ponudbi boste našli še različne rezervne dele, ki jih za vas po želji seveda tudi vgradimo.

 

Odprti kesoni za tovorna vozila