03. julij 2018

Keramične ploščice- cena in kvaliteta ekološkega izdelka LIVE STONE 

Keramične ploščice – cena zunanjih keramičnih ploščic je zelo raznolika, vendar pa v našem podjetju izredno ugodna, saj smo ekskluzivni ponudnik najboljših – vodilnih proizvajalcev keramičnih ploščic na svetu, zato lahko zagotavljamo njihovo ekskluzivno ceno. Tako imamo poleg različnih talnih ploščic, bordur in mozaikov tudi odlične: keramične ploščice stenske z dekorji in mozaiki, zunanje keramične ploščice imitacija kamna, lesa in ostalih naravnih materialov ter granitoges tlakovanj za terase, balkone in garaže.

 

Keramične ploščice po ugodni ceni

 

Zunanje keramične ploščice – cena odlična, kvaliteta vrhunska – Live Stone

V našem podjetju  Kersan d.o.o. imamo v naši ekskluzivni ponudbi odlične ekološke kamne, opeke in ploščice Live Stone, katere imajo identičen izgled in lastnosti naravnim materialom, ki so cenovno bolj dostopni od originalnih. Izdelke Live Stone je mogoče izbrati v različnih barvah in strukturah in so izjemno odporni na fizične in vremenske obremenitve. Narejeni so iz kvalitnih in odpornih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Cena izdelkov Live Stone je odvisna od izvedbe posameznega izdelka Live Stone, njegove oblike, strukture in debeline. Identična podoba naravnega kamna Live Stone tako predstavlja odlično rešitev za tlakovanje dovoza, dvorišč, obložitve ali zidave zunanjih ograj, obložitve fasad ali postavitev vrtnega žara, po bistveno dostopnejši ceni. Live stone je idealen tudi za notranje polaganje, obloge kaminov, vrat in oken in ima ima odlične lastnosti in videz naravnega materiala.

 

Kaj je ekološki Live Stone za tlakovanje, oblaganje in polaganje?

Live stone je odlična ekološka alternativa naravnim gradbenim materialom in zunanjim keramičnim ploščicam. Navdih za nastanek ekološkega nadomestila naravnim materialom, sega v zgodnja 60 leta, ko se je zaradi strogih ameriških zakonov, ki kontrolirajo in ščitijo pretirano uporabo naravnih virov pričela uporabljati njihova naravna alternativa. Ekološki Live Stone za tlakovanje, polaganje in obloge je izdelan iz mešanice portlandskega cementa, inertne snovi (silikatni pesek), lahkih agregatov  (glina, perlit, itd.) ter vode, katera je vlita v kalupe naravnih materialov. Z dodatimi barvili in drugimi elementi ter pomočjo absorbacije železovih oksidov, postanejo odlično odporni na atmosferske snovi. Rekonstruirane imitacije opek in ostalih naravnih materialov imajo nižjo ceno od izvirnih, zaradi atmosferskih vplivov - dež, sonce, veter in sneg pa le te postanejo še lepše in še bolj podobne naravnim, hkrati imajo nižjo ceno in so lažje za obdelovanje, vrtanje in rezanje.

 

Naravna in ekološka alternativa Live Stone - lastnosti, cena in kvaliteta 

Ekološke imitacije naravnih materialov so tako na otip, kot tudi na lastnosti in izgled podobne naravnim materialom in se lahko z lakoto obdelujejo in polagajo tako na nove kot tudi stare površine. Ne glede na to ali je potrebno pred  lepljenjem, rezanje ali vrtanje v keramične ploščice oz opeke Live Stone, se le te ne bodo poškodovale saj so, kljub svoji lahkosti izredno vzdržljive na rezanje in vrtanje. Live Stone je mogoče položiti v lastni režiji, njegova  cena pa je veliko ugodnejša od cene naravnih materialov. Live Stone ima visoko dekorativno vrednost, vendar pa ima obložen oz položen v debelini  od 2 do 5 cm, tudi, tako kot vsak drug gradbeni material, lastnost termalnega in akustičnega izolatorja.

 

Keramične ploščice cena

 

Ekskluzivna ponudba keramičnih izdelkov – odlična cena in kvaliteta

Ker sta za talne in stenske keramične ploščice cena in kvaliteta pomembni,  smo se odločili, da bomo svojo pozornost namenili le najboljšim produktom, katere bomo lahko ponudili našim strankam po ekskluzivni ceni. Naše podjetje tako poleg podjetja Live Stone, sodeluje s številnimi svetovno priznanimi proizvajalci najboljših izdelkov na trgu. Ker imamo z večino njih ekskluzivno sodelovanje, vam lahko ponudimo najboljše izdelke vrhunskih dekorativnih vrednosti, izvirnih dizajnov in kakovostnih lastnosti po ekskluzivni ceni. Klasične in dekorativne ploščice, mozaiki in rekonstrukcije naravnih materialov naših ekskluzivnih poslovnih partnerjev niso dobavljiv le po ekskluzivni ceni, temveč v celotnem obsegu njihove proizvodnje v kratkem časovnem obdobju.

 

Predstavitev naše ekskluzivne ponudbe KERSAN po ekskluzivni ceni

V našem podjetju smo preko let razvili odlična poslovna partnerstva, z najboljšimi, največjimi in vodilnimi proizvajalci keramike, notranjih in zunanjih oblog in rekonstrukcij naravnih materialov, katere vam lahko ponudimo v celotnem obsegu, po ekskluzivnih cenah in kratkem roku dobave. V našem podjetju Kersan d.o.o., iz Trzina pri Ljubljani vam lahko ponudimo izdelke:

 • Marazzi, kateri so estetsko in kakovostno dovršeni  v duhu tradicije, kulture in ljubezni,
 • Gardenia Orchidea, ki slovijo po visoki kakovosti  in ki v okvirju projekta Versace Home veljajo za glamurne izdelke najboljše kakovosti,
 • Monocibec, ki so najboljša keramika za talno in stensko polaganje,
 • Super Gres, ki so odlični za notranje in zunanje površine,
 • Fap, v številnih dimenzijah notranjih in zunanjih keramičnih ploščic,
 • Nova Bell, ki imajo visoko estetsko in ekološko vrednost,
 • Castelvetro, ki so srednje velike ploščic eprimerne za vse površine,
 • Bisazza, ki so najbolj luksuzni mozaiki,
 • Cottoveneto, ki predstavljajo najkakovostnejše  keramične ploščice,
 • Boxer, slovijo, kot edinstveni  zunanje in notranje mozaike in ploščice,
 • Century in Naxos, kateri slovijo po dovršeni estetiki notranjih in zunanjih keramičnih oblog,
 • Ava, ki predstavljajo specialne keramične ploščice z vrhunskim dizajnom,
 • La Fabbrica, ki so dovršeni in primerni za polaganje na vseh površinah,
 • Piemme, ki slovijo po visoki kakovosti keramičnih ploščic iz bele gline in porcelana,
 • Refin, so primerne za  inovativne notranje in zunanje keramične obloge.