Kamini: cenik in cena kaminov za dnevno sobo in centralno ogrevanje

19. december 2017

Kamini: cenik kaminov je pri nas zelo ugoden. Če se zanimate za nakup kamina za dnevno sobo ali vas zanimajo kamini za centralno ogrevanje, vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca. Ponudbo s ceno vam bomo poslali v najkrajšem možnem času. V podjetju Štedilniki Furlan se že od daljnega leta 1929 ukvarjamo z izdelavo peči in kaminov. Skromni začetki so prerasli v tehnološko dovršene in estetsko privlačne izdelke, ki krasijo marsikateri slovenski dom. Kamini v dnevni sobi so najbolj pogosti. Kamin namreč predstavlja center prostora. Žareči plamen v kaminu nudi toploto, domačnost in zelo prijeten ambient. Kamini tudi ogrevajo prostor, kar pomeni tudi velik prihranek pri stroških ogrevanja. Vas zanimajo tudi kamini za centralno ogrevanje? Cena je prav tako ugodna. Kamine v našem podjetju izdelujemo v različnih izvedbah: klasični kamini, akumulacijski kamini, kombinirani akumulacijski in toplozračni kamini, kamini za centralno ogrevanje. Ponujamo vam ugoden cenik kaminov in kompletno storitev na enem mestu. Več informacij o ceniku kaminov lahko dobite v našem salonu, lahko pa nas tudi pokličete na 01 366 33 00 ali 040 164 000 ali nam pišete na info@furlan.si

 

cenik vgradnih kaminov

 

Kamini v dnevni sobi: ustvarite prijetno atmosfero

V naši ponudbi kaminov boste zagotovo našli takšnega, ki se bo popolnoma prilegal v vaš prostor. Kamini za dnevno sobo so lahko moderni, klasični ali rustikalni. Tudi sodobni domovi in moderne dnevne sobe bodo s kaminom izgledale popolno. Kamini, katerih cenik je pri nas zelo ugoden, so tudi v sodobnem času deležni velike pozornosti in postajajo vedno bolj priljubljeni in uporabni. V vašem prostoru bo s pomočjo kamina prijetno toplo. Vas zanimajo tudi kamini za centralno ogrevanje? Cena vas bo navdušila, prihranek pri stroških pa bo velik. Izberite najboljše: kamini, ki jih za vas izdelamo so dostopni po zelo ugodnem ceniku, v vašem domu pa boste ustvarili prijetno bivalno atmosfero.

 

kamini v dnevni sobi - cena


Kamini – vgradni kamin na drva bo poskrbel za prijetno toploto

V našem podjetju lahko po ugodni ceni dobite tudi vgradni kamin. Dolgoletne izkušnje in pridobljena znanja so zagotovilo, da bo tudi vaš vgradni kamin popoln. Ponujamo vam celovito storitev: od svetovanja in kvalitetne izdelave, pa vse do montaže in rednih servisov. Oglejte si našo ponudbo vgradnih kaminov in kaminov za centralno ogrevanje na naši spletni strani, kjer boste dobili vse potrebne informacije o kaminih. Za informacije o ceni in ceniku pa nas kontaktirajte.