24. april 2019

Ustvarite romantično vzdušje z kaminom

Moderni kamini kateri so v današnjem času vedno na dosegu so najboljši način ogrevanja, saj imajo najhitrejšo ogrevalno moč, narejeni pa so tako, da se topel zrak širi po prostoru horizontalno in se njegova energija ne izgublja v dimniku in ceveh. Prostor najhitreje ogrejejo, poleg tega pa kamini ustvarijo prijetno domačno vzdušje, ki si ga vsakdo želi v svojem domu. Z uporabo večjih drv, bodo kakovostni kaminski vložki zagotavljali dolgotrajno toploto in ogrevanje, z njimi bo prihranek mesečnih stroškov občutno opaznejši, poleg tega pa je čas, ki ga porabite za kurjenje znižan na minimum. Ker je čas danes najbolj dragocen, so moderni kamini izdelani tako, da je rokovanje in uporaba z njimi enostavna in hitra. Uporaba kaminskih vložkov se je močno spremenila od časa, ko so v številnih domovih uporabljali odprte kamine. Ti so bili precej nevarni saj so ob gorenju in pokanju lesa iskre letele po prostoru in ogrevanje skorajda ni bilo mogoče če nekdo ni bil poleg in pazil na ogenj. Čiščenje kaminov je predstavljalo pravi stres in je moralo biti precej pogosto, poleg tega pa se je dvigal prah,pepel pa je bilo najti povsod. Sodobni kaminski vložki so narejeni tako, da je njihova uporaba enostavna, izkoristek velik, čiščenje pa enostavno in ga lahko opravite v le nekaj minutah. Na trgu lahko najdete veliko modernih kaminov vseh mogočih oblik in dizajnov, zelo aktualni in lični so kamini za centralno ogrevanje, zato je potreben dober razmislek kakšen kamin potrebujete, dobro pa se tudi pozanimajte o lastnostih in načinu ogrevanja, ki bo najboljši za vaš dom.

Kamini

 

Kvalitetni kaminski vložki vam bodo dolgo služili in ogrevali vaš dom

Moderne kamine odlikuje visoka kvaliteta izdelave, zato bodo kaminski vložki z dolgo življenjsko dobo za vas predstavljali dolgotrajno ogrevanje. Njihova kvaliteta vam bo vsako sezono dala občutek, da je kamin nov čeprav boste z njim ogrevali svoj dom že celo preteklo sezono. Vsako zimo boste z veseljem zakurili in opazovali ogenj v krogu družine, pa naj bo to kamin za centralno ogrevanje ali kaminski vložek s katerim boste ogrevali le en ali dva prostora. Ker je izkoristek visok, drva v kaminu popolnoma izgorijo skorajda v prah, le ta pa žerjavico čez noč zaščiti. Ta vas bo počakala do jutra, ko boste spet naložili v peč. Zaradi sodobnega dizajna, so kaminski vložki, ki jih je danes možno dobiti na tržišču zelo prijetni za oko in moderni kamin bo v vašem dnevnem prostoru predstavljal okras ter ga bo estetsko dopolnil. Z nasveti strokovnjakov si priskrbite kamin, ki bo maksimalno znižal vaše stroške ogrevanja in bo omogočil najboljši izkoristek in učinek gretja. Kamini za centralno ogrevanje in kaminski vložki so narejeni iz železove litine, ki je poznana kot najboljši material za izdelavo kaminov, saj absorbira toploto katero oddaja v okolico in prenese zelo visoke temperature. Zato je poleg lepega videza učinek modernih kaminov odličen in vas bo presenetil, kvaliteta in izvrstna končna obdelava pa ne zahtevata posebnega vzdrževanja.

 

Ekološko naravnani kamini za centralno ogrevanje

Zaradi investicije v prihodnost je čisto izgorevanje kamina za centralno ogrevanje in njegova izdelava odlična popotnica pri ohranjanju narave in okolja. Sistem popolnega izgorevanja lesa podaljša čas gorenja, omogoča višjo temperaturo in ohranja dimnik čistejši. Strupene pline moderni kamini za centralno ogrevanje ponovno zažgejo in jih šele potem spuščajo v okolje. S tem pripomorejo k čistejšemu okolju, njihov izkoristek pa je optimalen. Izdelani so z najmodernejšo tehnologijo in narejeni za ekstremne razmere saj so sestavljeni iz visokokvalitetne litine, ki ima dolgo življenjsko dobo. Kamin za centralno ogrevanje je ob minimalni porabi goriva maksimalno učinkovit. Ob uporabi kakovostne kurjave je čas gorenja daljši kot osem ur, torej boste skoraj pozabili kdaj ste zadnjič naložili drva, učinek majhnega ognja pa vas bo presenetil saj je presenetljivo visok. Kurjenje s kamini za centralno ogrevanje je zaradi nizke cene lesa in lesnih briketov ter zaradi majhnih stroškov vgradnje in servisiranja, cenovno zelo ugodno in primeren za današnji čas, to pa je želja vsakega uporabnika. Ker je naša dežela izredno bogata z lesom ni strahu za pomanjkanje goriva in kamin bo lahko dolga leta grel prostore vašega doma ter vam podarjal čudovito vzdušje in ambient.

Moderni kamini

 

Kamin za centralno ogrevanje v barvi katero boste želeli

Z željo po zadovoljitvi zahtev vseh vrst kupcev, je v naši ponudbi najti veliko različnih vrst klasičnih in modernih kaminskih vložkov in prostostoječih kaminov. Na voljo so vam različni dizajni in barve. Izbirate lahko med sivo, belo, zeleno, črno-sivo, mat-črno, ki so v kombinaciji s steklom čudovite. Zaradi pestre izbire, boste zagotovo našli pravi kamin, ki bo krasil in ogreval vaš dom. Na steklo vam ponujamo dve leti garancije, na litina pa za vse modele kar deset let. Torej, če se odločate da boste od sedaj naprej svoj dom ogrevali s kaminom ali pa želite zamenjati obstoječega, nas poiščite na spletu in se obrnite na nas s svojimi vprašanji in željami.