19. marec 2018

Jogi ležišča za odrasle in otroke po ugodni ceni

Vsak izmed nas se zaveda, da je spanec izjemnega pomena, ki pa mu v večini primerov žal posvečamo premalo pozornosti. Odrasel človek potrebuje okrog 8 ur spanca, otrok pa še več. Vendar dolg spanec ne pomeni nujno tudi kvalitetnega spanca, če ležišče na katerem ležimo ni kakovostno in se ne prilagaja našemu telesu. Jogi, ki ga za spanje izberemo se mora telesu prilagoditi in hrbtenici nuditi zadostno oporo med spanjem. Zaradi opore, ki jo jogi nudi, si lahko mišice odpočijejo. Vidimo torej, da jogi ne sme biti ne pretrd in prav tako ne premehek. Izbira jogija se razlikuje od posameznika do posameznika, zato je pomembno, da pred nakupom jogi ležišča, dobro preučimo telesno konstitucijo in potrebe stranke.

V podjetju  Studio vam ponujamo pestro izbiro jogijev, med katerimi se lahko odločate. Izbirate lahko med odraslimi in otroškimi jogiji različnih dimenzij. Vsi jogiji, ki vam jih ponujamo pri nas. pa so kakovostni in se bodo vašemu telesu odlično prilagodili.
Jogiji Bios, ki jih lahko najdete v naši ponudbi so ročno izdelani. Zagotavljajo zračno ležišče, v katerem se ne boste potili, izdelamo pa jih lahko tudi po meri. Vzmeti v jogijih nadgradimo z materiali, kot so naravni lateks, HR pena, hladno pihana pena in spominska pena. Jogiji bios nudijo odlično oporo hrbtenici, zraven tega pa jih lahko namestimo tudi na dvižna letvena dna, ki zagotavljajo še večje udobje med počivanjem. Izbirate lahko med jogiji, ki so primerni za različne konstitucije telesa, prav tako pa vam ponujamo jogije, ki so odlični za alergike in astmatike.

 

Jogiji


Izberite pravilno vzmetenje jogija za vašo konstitucijo telesa

Izbirate lahko med vzmetnicami z žepkastim vzmetenjem in vzmetnicami s šlarafiskim vzmetenjem. Pri spetih žepkastih vzmeteh gre za več conske vzmeti, ki so šivane v bombažnih žepkih in ročno spete. Zaradi kvalitetne izdelave in kakovostnih materialov, ki so pri izdelavi uporabljeni se lahko jogiji pohvalijo z dolgo življenjsko dobo. Telesu se jogiji z žepkastim vzmetenjem odlično prilagodijo in hrbtenici nudijo potrebno oporo med spanjem. V kombinaciji z materiali, kot so naravni lateks, hladno pihana pena, HR pena, spominska pena lahko izbiramo udobje, ki nam ustreza. Tudi pri prevleki lahko izbirate med polnilom naravna volna (300 ali 500g/m2), ki je najboljši regulator vlage in toplote in med termobondom, ki je primeren za alergike in astmatike.
Šlarafiske vzmeti so več conske vzmeti, ki so med seboj ročno pletene. Jogiji s šlarafiskim vzmetenjem se lahko pohvalijo z izjemno dolgo življenjsko dobo, uporabniku pa ponujajo obilico ugodja med ležanjem. Jogiji so namenjeni ljudem, ki se srečujejo s problemom prekomerne telesne teže, pa tudi tistim, ki jim bolj odgovarjajo trša ležišča. Tudi tukaj lahko izbirate med kombinacijami različnih materialov, prav tako pa vam ponujamo prevleke iz naravne vojne ali iz termobonda, ki je primeren za alergike in astmatike.


Izberite otroški jogi, ki bo vašemu malčku zagotovil trden spanec

V trgovini Spalni Studio pa vam ne ponujamo zgolj jogijev za odrasle, pač pa se lahko odločite tudi za nakup vzmetnice za otroke. Spanje ima za otroke še večji pomen, saj se še razvijajo in je zato še toliko pomembneje, da jim zagotovimo trden in sproščen spanec, po katerem se bodo zbujali spočiti in naspani. Med spancem se namreč otroško telo razvija in si nabira moči za prihajajoč dan. Izbirate lahko med različnimi velikostmi otroških jogijev, jogi pa lahko tako prilagodite velikosti otroškega ležišča. Otroški jogiji so narejeni iz kakovostnih materialov, ki dihajo in so prijazni otroški koži. Poleg tega lahko pri nas kupite tudi otroške jogije, ki so primerni za osebe z alergijami in astmo.

 

Otroški jogi


Učinkovite zaščite jogijev bodo pripomogle k daljši življenjski dobi ležišča

Pri nas pa vam ponujamo tudi zaščite za jogi, ki so izjemno primerne za zaščito otroških ležišč, s pridom pa jih uporabljajo tudi odrasli. Zaščite za jogi namreč odpravljajo več vrst težav. Ena izmed njih je, da če imate postarano, pretrdo ali premehko ležišče in si lahko z nakupom zaščite ali nadvložka za ležišče spremenite, do te mere, da je spet uporabno. Če je vaše ležišče prevroče ali pa vas ves čas zebe pa so tu zaščite za jogije, ki so polnjeni z naravno volno in s tem ustvarijo za vas idealno mikroklimo. Nadvložek pa lahko uporabljate zaradi higienskih razlogov in s tem zaščitite ležišče. Zaščite za jogije so snemljive in jih tako z lahkoto operemo ter namestimo nazaj na jogi ležišče. Izdelane so in naravnih materialov, ki dihajo in zagotavljajo trden in sproščen spanec.
Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o pestri izbiri jogijev, ki smo jo pripravili za vas. Cene jogijev so ugodne, vi in vaši najbližji pa se boste zbujali spočiti in naspani. Vas zanima še več? Kontaktirajte nas po telefonu ali kar po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam o jogi ležiščih še zastavljajo in vam tako pomagali do nakupa pravilnega ležišča za vas.