26. september 2017

 

Jogi vzmetnice različnih dimenzij po akcijski ceni: privoščite si dober spanec

jogi vzmetnica akcijaNajcenejša jogi vzmetnica ni nujno tudi najboljša jogi vzmetnica, zato pri izbiri primerne jogi vzmetnice za vas ali vaše otroke bodite pozorni predvsem na kvaliteto ležišča. Človek kar tretjino svojega življenja preživi v postelji, zato je izredno pomembno, da je jogi, na kateremu spi, kvaliteten in udoben. Marsikatera zdravstvena težava se lahko hitro in učinkovito odpravi že samo z zamenjavo ležišča. Tega se zavedamo tudi v podjetju Spalni studio, kjer se že skoraj dvajset let trudimo našim strankam ponuditi kvalitetne in trpežne, z eno besedo – najboljše jogi vzmetnice in ostali spalni program. V našem prodajnem programu jogi vzmetnic boste zagotovo našli sebi primerno ležišče. Ponujamo vam ugodne cene jogi vzmetnic, mogoče niso najcenejše, so pa zagotovo najbolj kvalitetne. Ne spreglejte tudi naših akcij, v katerih boste jogi vzmetnico dobili po še bolj privlačni ceni.

 

Izbira jogi vzmetnic po privlačnih cenah

Vse naše BIOS jogi vzmetnice so ročne izdelave in so namenjene ljudem, ki želijo kvalitetno in zračno ležišče s podporo vzmeti. Pohvalijo se lahko z izredno dolgo življenjsko dobo, zato bo cena, ki jo boste za jogi vzmetnico plačali, majhna investicija v dolg in kvaliteten spanec. Vzmeti jogi vzmetnic so nadgrajene z različnimi materiali (lateks, HR pena, hladno pihana pena in spominska pena). Pomembno je, da vzmetnice izredno dobro podpirajo hrbtenico, zato je bojazen pred bolečinami v hrbtenici in križu popolnoma odveč. Izbirate lahko med dvema polniloma, volna ali termobond.

 

jogi vzmetnica

 

Jogi vzmetnice z dvema vrstama vzmetenja: žepkasto in šlarafijsko

Ponujamo vam jogi vzmetnice z dvema vrstama vzmetenja: žepkasto vzmetenje in šlarafijsko vzmetenje. Spete žepkaste vzmeti so večconske vzmeti, šivane v bombažnih žepkih in ročno spete. Gre za izredno trpežno jogi vzmetnico z dolgo življenjsko dobo. Šlarafijske vzmeti so prav tako večconske vzmeti, ki so med seboj ročno pletene. Primerne so predvsem za tiste, ki jim odgovarjajo bolj trde jogi vzmetnice. Glede na vaše želje, potrebe in zahteve, lahko izberete sebi primerno jogi vzmetnico, ki vam bo nudila udobno ležišče za zdrav in miren spanec. Ne le v akciji, cene naših jogi vzmetnic so ugodne tudi v rednem programu.

 

Različne dimenzije jogi vzmetnic

Jogi vzmetnice so na voljo v različnih dimenzijah, otroške 120 x 60, standardne 90 x 200, 160 x 200 in druge dimenzije. Našo akcijsko ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli vse informacije o ceni in opise artiklov. Veseli pa bomo tudi vašega obiska, saj smo prepričani, da vam bomo s svojim strokovnim znanjem znali tudi strokovno svetovati pri izbiri vašega novega kvalitetnega, najboljšega jogi ležišča.