20. februar 2018

Jogi vzmetnica 120×60 in druge dimenzije – ker je spanec dragocen

Jogi vzmetnica je zelo pomembna pri zagotavljanju zdravega spanja, vsi pa vemo, kako pomembno vlogo ima zdrav spanec pri ohranjanju našega zdravja in dobrega počutja. Ker se jogi vzmetnica z leti uporabe obrabi, jo moramo menjati. Kdaj je torej pravi čas za njeno menjavo? Ko je naše ležišče izgubilo svojo funkcionalnost, se na njem pojavijo vdolbine, prevleka pa se prične trgati. Običajno to opazimo pri tistih jogi vzmetnicah, ki so starejše od 7 let. Imate tudi vi doma jogi 120×60 ali druge dimenzije, ki kaže znake obrabljenosti? V tem primeru ga nemudoma zamenjajte, saj je vaša kvaliteta spanja pod velikim vprašajem. Jogi vzmetnice oziroma ležišča lahko zamenjamo tudi iz higienskih razlogov, saj se z leti uporabe v njih nabere umazanija, ki ima negativen vpliv na naše zdravje. To je še posebej pomembno pri jogiju za otroško posteljo. Otroci so običajno bolj občutljivi, kot odrasli ljudje, pogosto pa se srečujejo tudi z alergijami, zato jih lahko stare jogi vzmetnice dražijo – posledica so težave z dihanjem in s kožo. V naši ponudbi lahko izbirate med jogi vzmetnicami 120×60 in mnogimi drugimi dimenzijami, na voljo so vam različni cenovni razredi, v vseh primerih pa smo poskrbeli za vrhunsko kvaliteto jogi vzmetnic.

 

Jogi vzmetnica


Jogi 120×60 tudi za alergike in astmatike

Za jogi 120×60 se odločimo predvsem takrat, kadar je ležišče namenjeno otroku. Jogi za otroško posteljo mora ustrezati vsem potrebam malčka, ki si zasluži zdrav spanec. V tem primeru pridejo v poštev tudi jogi vzmetnice, ki so prijazne do astmatikov in alergikov, saj v to skupino pogosto uvrščamo tudi otroke. Pri izbiri jogija oziroma ležišča 120×60 se torej ne osredotočite samo na ceno, temveč pomislite tudi na izbiro primernih materialov, na število vzmeti v ležišču in na druge lastnosti, kot je dimenzija oziroma velikost jogi vzmetnice. Ker otrokom v večini primerov ustrezajo jogiji 120×60, gre v tem primeru za pravilno izbiro. Pozorni bodite tudi na to, da bo jogi za otroško posteljo usklajen s posteljnim okvirom, saj se starši vse premalokrat osredotočajo tudi na to lastnost. Neusklajenost lahko vpliva na spremembo ustrezne ležalne podpore, nenazadnje pa prispeva tudi k slabši kakovosti ležišča in posledično spanja.


Jogi vzmetnica iz naravnih materialov

Jogi vzmetnica naj bo, če je to mogoče, izdelana iz naravnih materialov. Na to lastnost se ne osredotočimo samo takrat, kadar iščemo ležišče 120×60 za otroka, temveč tudi takrat, kadar iščemo jogi vzmetnico za odraslega. Naravni materiali krepijo naše zdravje, medtem ko imajo umetni materiali negativen vpliv nanj. Organski bombaž in organska volna sta odlična izbira, saj gre v obeh primerih za materiala, ki sta koži prijazna in dihata. Strupene kemikalije lahko izboljšajo astmo in druge alergije. V Spalnem studiu smo zato poskrbeli za ponudbo jogi vzmetnic Bios, ki so ročne izdelave. Najdete lahko tudi dimenzije 120×60. V prevleki lahko izbirate med polnilom naravna volna ki je najboljši regulator vlage in toplote ter med termobondom, ki je primeren tudi za alergike in astmatike. Izbira je odlična tudi, če iščete jogi za otroško posteljo dimenzij 120×60. V kolikor boste pri izbiri potrebovali pomoč strokovnjaka, se lahko obrnete na izkušene prodajalce iz Spalnega studia.


Jogi vzmetnica, zaradi katere bo spanec pravi užitek!

Zagotovo ste se že kdaj počutili povsem izčrpano in ste ves dan tarnali, da je za vami neprespana noč, za katero ne najdete pravega razloga. Kadar nismo spočiti, se srečujemo v vrtoglavico, s slabšim razpoloženjem in pogosto tudi z motnjami razpoloženja. V Spalnem studiu z vrhunskimi jogi vzmetnicami dimenzij 120× 60 in drugimi poskrbimo, da si boste zagotovili dovolj počitka in se ne boste srečevali z nepotrebnim stresom. Enako velja tudi za jogije za otroško posteljo, saj tudi mali nadobudneži potrebujejo dovolj spanca, da se lahko drug dan kosajo z vsemi ovirami, ki so jim postavljene na pot. Naša spletna stran je urejena tako, da boste z lahkoto preverili ponudbo jogi ležišč in med njimi poiskali tudi jogi vzmetnice želene dimenzije, ne glede na to, ali gre za dimenzijo 120× 60 ali drugo. Z veseljem bomo za vas izdelali tudi ležišče po meri, ki vam bo v celoti ustrezalo in se vam bo prilagajalo, za kar nas lahko kontaktirate kar preko e-pošte ali pa telefonske številke, navedene na naši spletni strani.

 

Jogi za otroško posteljo


Jogi vzmetnice – naše stranke so navdušene!

Vas zanima, zakaj se stranke odločajo za nakup jogi vzmetnic prav v Spalnem studiu? Na naši spletni strani si lahko ogledate izjave naših zadovoljnih strank, ki so navdušene nad prijaznim odnosom in hitrostjo nakupa. Med nakupom ležišča smo vam vedno na voljo, zato nas lahko povprašate tudi pri izbiri primernih dimenzij. Če ne boste vedeli, ali bi za otroško posteljo izbrali dimenzije 120×60 ali morda večje oziroma manjše, potem za nasvet poprosite naše izkušene prodajalce. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli pravo jogi vzmetnico za vas in za vso vašo družino! Prebudite se naspani in spočiti ter vedno pripravljeni na nove izzive!