26. oktober 2017

Razvoj javno zasebnega partnerstva je razlog za poglabljanje znanja iz danega področja

Javno zasebno partnerstvo je po definiciji sistem, pri katerem se javne službe in projekti v javnem interesu izvajajo ali financirajo s pomočjo sodelovanja med javnim in zasebnim partnerjem. Z Zakonom o javno zasebnem partnerstvu se je to področje v Sloveniji izjemno razvilo.


Izobraževalni program iz javno zasebnega partnerstva je uporabniku prijazen

Pri Uradnem listu Republike Slovenije, d.o.o. vam ponujamo možnost pridobitve nacionalne poklicne kvalifikacije iz javno zasebnega partnerstva. Celotna izvedba izobraževalnega programa iz javno-zasebnega partnerstva je zasnovana na uporabniku prijazen način. Izobraževalni program je sestavljen iz predavanj in vaj. Predavanja izvajajo strokovnjaki za javno-zasebno partnerstvo, ki se bodo kandidatom približali in jim celoten proces do potankosti razložili ter jih tako dobro pripravili na izpit, ki sledi predavanjem. Po uspešno opravljenem izpitu bo posameznik pridobil naziv ”strokovnjak za koncesije in javno zasebna partnerstva”.
Prijava na program za izobraževanje o javno zasebnem partnerstvu in možnost pridobitve dodatne poklicne kvalifikacije
Na izobraževalni program o javno zasebnem partnerstvu se lahko prijavi vsak posameznik, ki ima zaključeno vsaj 6 stopnjo izobrazbe in mu v zadnjih treh letih od prijave na pridobitev dodatne kvalifikacije ni bil pravnomočno izrečen prekršek po Zakonu o javnem naročanju. Program bo pripomogel k širini kandidatovega znanja, poklicna kvalifikacija pa bo kandidatu nemalokrat odprla pot v kariernem svetu.

 

Za vsa dodatna vprašanja o izobraževalnem programu o javno zasebnem partnerstvu v Sloveniji smo vam na voljo tako po telefonu, kot tudi po e-pošti, oglasite pa se lahko tudi v našem podjetju, kjer nas lahko o programu predavanj in zaključnem izpitu natančneje povprašate, mi pa vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja in vam tako lažje svetovali pri odločitvi o pridobitvi dodatne poklicne kvalifikacije.

 

Javno zasebno partnerstvo