Izriši si kuhinjo sam in naredi svoj načrt letne kuhinje v 3d programu

30. november 2017

načrt kuhinje - program

 

»Izriši si kuhinjo sam« je geslo našega podjetja GA+kuhinje, kjer vam edini v Sloveniji ponujamo možnost, da sami sodelujete pri izrisu in 3d načrtovanju s pomočjo profesionalnega programa za načrtovanje kuhinje in si jo sami izrišete skupaj z našimi strokovnjaki po vaših željah in načrtih.

 »Izriši si kuhinjo sam« je možnost, da sami prenesete svoj načrt kuhinje s pomočjo našega izkušenega strokovnjaka v 3d program v naših salononih v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Levcu, Novem Mestu ali Kopru in si sami skupaj z njim izrišete svoje želje brezplačno.

Druga možnost »izriši si kuhinjo sam na svojem domu« pa vam omogoča, da na svojem domu s pomočjo našega strokovnjaka, naredite 3d načrt v programu za načrtovanje kuhinj 3d in boste sami skupaj z njim sodelovali pri izrisu svoje letne, mansardne ali klasične kuhinje.

 

Zakaj »Izriši si kuhinjo sam« skupaj z našimi strokovnjaki?

Ker ima vsak posameznik svoje unikatne želje in potrebe in ker je pristnih načrtov kuhinj toliko kot je nas samih, smo se odločili, da se vam približamo z akcijo »Izriši si kuhinjo sam«, saj želimo, da ste maksimalno zadovoljni.

 

V našem podjetju želimo, da pred izborom sami spoznate različne možnosti in ideje, ki so različne glede na:

  • izgled - moderne ali podeželske,
  • barve in izvedbe ličnic - bele in krem, lesene in druge barve
  • obdelave in materiale ličnic – Mat, visok sijaj, steklo
  • postavitve – enovrstna, dvovrstna, L, U, z otokom,
  • Znamke – Noblessa, Designo b in
  • Namen – klasična, letna.

Z akcijo »izriši si kuhinjo sam« v našem salonu ali na vašem domu s pomočjo strokovnega svetovalca se boste sami dobro informirali o izboru, izgledu, barvi, obdelavi, postavitvah in znamkah, ki so nam na voljo. Na tak način boste sami sodelovali in si izrisali tako kuhinjo, ki vam ustreza do perfektnosti.

 

Naš namen je, da ste zadovoljni z vašim izrisom in izborom kuhinje še mnogo let po njeni vgradnji, saj je vaše zadovoljstvo naš edini uspeh, katerega lahko ponesemo s seboj v prihodnost.

 

izriši si kuhinjo sam v 3D

 

Načrt oz načrtovanje klasične ali letne kuhinje 3d ter njen izris

Načrtovanje s programom za 3d načrt najprej upošteva postavitev kuhinje, nato pa boste sami predlagali njen izris, skladno z vašimi željami glede izgleda, barv, izvedbe, obdelave, materiala ter njene znamke. Poleg klasičnih, lahko sami skupaj z svetovalcem izrišete tudi načrt letne kuhinje.

 

Na podlagi strokovnega svetovanja in informiranja o možnostih ter 3d izrisa lahko pri nas naročite svojo izrisano kuhinjo kvalitetnih blagovnih znamk po ugodni ceni.