22. februar 2016

Izpit za avto - cena ure vožnje v avtošoli

Vsekakor je izpit za avto velik zalogaj za denarnico, zato je za izbiro avtošole pomembna tudi ugodna cena izpita za avto. Na ceno vozniškega dovoljenja tako vpliva cena vozniškega dovoljenja in seveda število le teh. Cenik avtošole Ljubljana 3D vam prinaša posebne pakete s katerimi lahko še prihranite.

 

Cena izpita za avto za dijake in študente

Za dijake in študente imamo pripravljene posebne pakete s pomočjo katerih bo ura vožnje v avtošoli še ugodnejša. Kandidat lahko prične s pridobivanjem vozniškega izpita že pri 16, seveda mora po uspešno opravljeni izpitni vožnji voziti v spremstvu. Zavedamo se, da je lahko za mladega človeka izpit za avto velik zalogaj, zato smo pripravili pakete dvajsetih in tridesetih ur vožnje v avtošoli, ki prinesejo precej nižjo končno ceno posamezne ure. Ura vožnje v avtošoli bo potekala pod budnim očesom naših strokovno usposobljenih inštruktorjev, ki vas bodo naučili uspešnega obvladovanja pedal, gumbov in menjalnika. Ključnega pomena za uspešne učne ure je, da imate brezpogojno zaupanje do učitelja vožnje. Ne glede na to katero avto šolo izberete in kateri paket ur  bo na končno ceno vplivalo tudi redno udeleževanje učnih ur vožnje, saj bomo tako izpit zagotovo hitreje opravili.

Izpit za avto cena

Cenik 3D avtošole Ljubljana

Cena izpita za avto je odvisna od različnih dejavnikov. Cena izpita za avto ne vključuje le ur vožnje v avtošoli, čeprav je to največji del, ampak tudi zdravniški pregled, tečaj CPP in prvo pomoč. Cenik avtošole Ljubljana se precej razlikuje od tega, ali plačate posamezno uro vožnje v avtošoli ali vzamete paket več ur. Minimalno potrebujete 20 ur preden lahko opravljate izpit za avto, cena paketa tridesetih ur pa je na primer precej cenejša kot cena dvajsetih ure vožnje v avtošoli. Točen cenik avtošole Ljubljana 3D in naših storitev si lahko ogledate na naši spleti strani. Cena vozniškega dovoljenja pri nas ugodna, predvsem je cenik avtošole Ljubljana prijazen mladim, saj lahko dijaki in študenti izbirajo med posebnimi paketi posebej zanje. Če vas zanima kakšna bi bila približna cena izpita za avto in kako poteka nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa morebitna vprašanja.