28. november 2017

Izobraževanja in usposabljanja so dobrodošla na vseh življenjskih področjih

Izobraževanje je v našem življenju zelo pomembno. Seveda se mora posameznik izobraževati na vseh področjih, za razvoj kariere pa je najpomembnejše izobraževanje na poklicnem področju. Z dobro strokovno podlago boste zagotovili kakovostno opravljanje storitev podjetja in si tako povečali možnost za karierni razvoj. Prav zato smo v Uradnem listu Republike Slovenije d.o.o. za vas pripravili veliko dodatnih izobraževanj in usposabljanj, ki vam bodo pomagala pri kariernem razvoju, ki bo tako hitrejši in enostavnejši.

 

 

Izobraževanja  in tečaji ponujajo edinstveno možnost za nadaljnji razvoj kariere

izobraževanjaIzobraževanja, ki vam jih ponujamo, so v večini sestavljena iz seminarjev (predavanj) in praktičnih vaj, ki jim sledi tudi izpit. Po uspešno opravljenem izpitu posameznik pridobi naziv strokovnjaka za določeno področje in pridobi potrdilo o pridobitvi dodatne kvalifikacijeIzobraževanja so praktično naravnana, predavatelji, ki so podkovani s strokovnim znanjem pa posameznikom znanje predajo na prijazen in razumljiv način. S kandidati ves čas sodelujejo in jim pomagajo pri razumevanju snovi ter z njimi opravljajo tudi praktične primere ter tako snov še utrdijo. Da se posameznik lahko udeleži ustnega dela izpita, mora najprej pozitivno opraviti pisni izpit. Izobraževanja in seminarji potekajo po vsej Sloveniji, večina pa se jih odvije prav v Ljubljani, ki je odlično dostopna iz vseh delov države.

 

 

Širok nabor dodatnih izobraževanj in usposabljanj

izobraževanje in seminarjiV Uradnem listu Republike Slovenije d.o.o. vam ponujamo izobraževanja iz različnih področij – področja financ, javnih naročil, gradbeništva ter delovnega prava, prav kmalu pa se bo odvila Mednarodna konferenca s področja javno-zasebnih partnerstev in javnih naročil, predstavitev storitve UL info tok ter novi ZPVPJN-B Ne spreglejte tudi možnosti izobraževanj po meri, ki jih bomo pripravili za vas. Ker so izobraževanja izjemnega pomena tako za karierni kot tudi za osebni razvoj, vam v podjetju ni list Republike Slovenije ponujamo kar najboljše možnosti in pogoje za pridobitev želenih poklicnih kvalifikacij, ki vam bodo olajšale karierni razvoj in zagotovile kakovostno opravljanje vašega poklica. Z izobraževanjem boste vaše znanje poglobili in razširili ter tako še dodali k vaši kompetentnosti.  

 

 

V primeru dodatnih vprašanj smo vam zmeraj na voljo

Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran in se prepričate, katera izobraževanja vas zanimajo. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu, kot tudi po spletni strani, kjer vam bomo hitro odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam pred izobraževanjem še zastavljajo.