23. maj 2019

 

Tapetništvo je izdelava oblazinjenega pohištva po naročilu

Oblazinjeno pohištvo se danes tako ali drugače nahaja skoraj v vsakem domu. Lahko je to sedežna garnitura v dnevnem prostoru, stoli v jedilnici ali pa zgolj dekorativni dodatki za poživitev bivalnih prostorov. Vsi ti elementi se s časom obrabijo, zato je potreben nakup novih ali pa se lahko odločite za obnovo le teh. V tem primeru boste potrebovali ustrezno tapetništvo, ki vam poleg obnove nudi tudi izdelavo različnega oblazinjenega pohištva po meri.

 

Danes, v obdobju velikega potrošništva, se premalo zavedamo, da lahko določenemu predmetu podaljšamo njegovo življenjsko dobo, če ga le primerno obnovimo. Podobno je tudi z raznimi sedežnimi garniturami ali stoli za katere se pogosto prehitro odločimo, da so za na odpad. Na ta način ustvarjamo nove odpadke, ki so že sedaj preplavili naš planet. V dani situaciji vsi premalokrat pomislimo na tapetništvo, ki nam lahko stare stole popolnoma prenovi, da izgledajo na koncu kot novi.

Oblazinjeno pohištvo

 

 

Izdelava po meri omogoča optimalno izkoriščen prostor

 

Tovrstno storitev pa lahko poiščete tudi v primeru, če želite imeti v svojem stanovanju oblazinjeno pohištvo, ki je izdelano po meri. Morda ste se za to možnost odločili, ker imate premajhno stanovanje ali pa v specializiranih trgovinah niste našli ničesar kar bi vam bilo všeč.

 

Tapetništvo Debevec vam nudi širok spekter različnih storitev, kot so na primer izdelava, prenavljanje, obnavljanje ali preoblačenje kvalitetnega oblazinjenega pohištva in dodatkov, na primer blazine ali tabureji.

 

Danes je tovrstna storitev zelo iskana, saj tapetništvo mnogim omogoča, da s tem dobijo sedežno garnituro kot so si jo zamislili. Pri izbranem ponudniku tako lahko enostavno izrazite svoje želje in skupaj boste našli rešitev. Pri tem boste lahko izbirali med številnimi različnimi materiali, barvnimi kombinacijami in polnili. In kar je najpomembneje, vaš prostor bo optimalno izkoriščen, saj bo oblazinjeno pohištvo prilagojeno dimenzijam vašega prostora. Zato ne odlašajte, poiščite tapetništvo po svoji meri.