20. januar 2017

Išias v nogi mine s kvalitetno bioenergoterapijo


Če ste že doživeli išias v nogi, ki se je kazal z znaki, kot so bolečine v nogi, izhajajoč iz ledvenega predela hrbta, preko zadnjice in kolka ter preko zadnje strani stegna v eno izmed nog, veste, da gre za hudo bolečino. Vzrok je pritisk na živčne korenine L5 in S1 ali celo na njihovo vnetje. Kadar je išias v nogi nekoliko hujši, se bolečine razširijo vse do stopala. Ob tem je potrebna pomoč terapevta.

 

išias v nogi


Kako rešujemo težave z išiasom v nogi?


Če se sprašujete kaj pomaga ko imate išias, vam predlagamo bioenergoterapijo. Gre za posebne energijske tehnike in postopke, s katerimi bioenergoterapevt sprosti mišice in blokado energijskega pretoka ter poveča krvno in limfno cirkulacijo. S posebnimi tehnikami nato odstranjuje energijske blokade, ki so pravzaprav psihonoetski vozli, in s tem vzpostavi energijsko ravnovesje na točkah, kjer imate zaradi išiasa bolečine v nogi. Išias v nogi se umiri, bolečina se počasi umika, istočasno pa se vrača predhodna gibalna sposobnost.

 

išias simptomi


Išias v nogi in pojasnitev bioenergoterapije


S tem posebnim energetskim pristopom, ki poteka na daljavo, se težav lotimo pri izvoru, to je v energetskem polju, in ne pri samih simptomih, ki so v fizičnem telesu. Prednost te metode je v tem, da ni potreben fizičen stik s klientom, poleg tega klientu ni potrebno verjeti ali vedeti, kako postopek poteka. Enostavno se mu stanje izboljša, kar so zelo dobro občutili že številne naši klienti. Tudi če imate dolgotrajen išias v nogi in imate občutek, da pomoč ni mogoča, vam lahko rečemo le, da se prepričajte sami.


Izvedba bioenergoterapije pri išiasu


Koliko časa bo potrebno izvajati bioenergoterapijo za izboljšanje stanja? Pri išiasu pomoč z omenjeno tehniko traja štiri zaporedne dni po zgolj 30 minut na dan. Pri tem gre za popolnoma nebolečo in neinvazivno tehniko brez stranskih učinkov. Pravzaprav išias počasi izgine, vi pa sploh ne veste, kaj vam pomaga, saj niste v stiku s terapevtom, občutite pa ublažitev in nato prenehanje bolečine. Ker veste kdaj se izvedba zdravljenja išiasa začne in koliko časa traja, izboljšanje znanja znate pripisati tehniki. Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali!