23. december 2016

Išias – z bioenergoterapijo poskrbimo, da bolečine popustijo in izginejo

 

Išias je zdravstvena težava, ki se začne v ledvenem predelu hrbta in potuje po živcu preko zadnjice in kolka enostransko po nogi vse do stopala in celo do nožnih prstov. Išias v kolku ovira gibanje in otežuje vsakdanje življenje, zato je nujno, da za zdravljenje išiasa najdete ustrezno pomoč. Priporočamo bioenergoterapijo. Čimprej boste poiskali rešitev, krajše bo trajanje išiasa.

 

bolečina v kolku išias

 


Išias – pomoč z alternativno in naravno metodo


Išias saniramo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer), ki je neinvazivna, neboleča in komplementarna naravna metoda, s katero pri klientu sprožimo t.i. bioresonanco, ki vzpodbudi naravne homeostatične procese samoregulacije. Kako zdravimo išias? Bioenergoterapevt s posebnimi energijskimi tehnikami sprosti mišični tonus, poveča cirkulacijo krvi na področjih, ki jih je prizadela ishiatična bolečina in vzpostavi energijsko ravnovesje v bolečem delu, naj gre za išias v kolku, išias v hrbtu ali išias v nogi. Medtem ko bolečina popušča, se vrača gibalna sposobnost. Z bioenergoterapijo takoj zmanjšajte trajanje išiasa. Še danes pokličite bioenergoterapevta in zaživite normalno življenje.

 

išias kako ga zdravimo


Išias v kolku lahko ovira vaše gibanje in vsakdanje življenje


Ravno težave pri gibanju so poleg bolečine največja težava išiasa. V kolikor imate išias v kolku in vas  bolečina močno ovira, lahko pokličite zdaj, saj izvajamo bioenergoterapije tudi na daljavo - gre za izvajanje tehnik kvantne teleportacije. Če poenostavimo, bolečino učinkovito odpravimo brez neposrednega fizičnega kontakta – na daljavo, klient je med terapijo doma, udobno zleknjen v svojem naslonjaču, na kavču ali v postelji. Važno je, da je med bioenergoterapijo psihofizično sproščen. Pri odpravi težav, ki jih povzroča išias, se problema lotimo pri izvoru (v energijskem polju) in pri simptomih (v fizičnem telesu).

 

Bioenergoterapija poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan.


Če ne verjamete, da je bioeneregoterapija na daljavo možna, vas vabimo, da si pridobite svojo lastno (pozitivno) izkušnjo. Se sprašujete kako zdravimo išias? Ker se zavedamo, da samo besede ne prepričajo, vas vabimo, da nas preizkusite in poiščete pomoč za išias pri nas, naj gre za išias v kolku, išias v nogi ali išias v hrbtu. Običajno išias do konca bioenergoterapije (4-5 dni) že močno izzveni. V kolikor z bioenergoterapijo ne boste zadovoljni oziroma v kolikor rezultati pri odpravljanju težav, ki jih povzroča išias, ne bodo zadovoljivi, nimate do energoterapevta nobene obveznosti plačila. Pokličite. Pomagali vam bomo. Za več informacij obiščite našo spletno stran: www.bioquantum.si!