25. april 2017

Inverter varilni aparatInverter varilni aparat je lahek in enostaven za uporabo


Podjetje Ingvar d.o.o je bilo ustanovljeno leta 2002 ob prevzemu zastopstva avstrijskega proizvajalca Fronius z namenom razširitve ponudbe in opreme Fronius med katere sodijo inverter varilni aparati, gorilniki, baterijski polnilci in CNC rezalne mize. Varilni aparati inverter sodijo med MIG/MAG aparate in temeljijo na tranzistorski tehniki, ter so lahki in enostavni za uporabo. Aparati za varjenje inverter so različno močni in zmogljivi, odvisno od tega ali se uporabljajo za domači ali industrijsko uporabo. Nudimo kvalitetne inverter varilne aparate po ugodnih cenah, ki so na voljo na naših spletnih straneh, kjer bodite pozorni na posebne akcije inverter varilnih aparatov, ki so na voljo po še bolj znižanih cenah.


Inverter varilni aparat temelji na tranzistorski tehniki


Preden se odločite za nakup varilnega aparata je pomembno, katere materiale boste spajali ter kakovost njihovih spojev. Eni od osnovnih aparatov so inverter varilni aparati, ki temeljijo na tranzistorski tehniki. Na voljo imamo različno zmogljive aparate primerne tako za industrijsko uporabo, kot tudi domačo. Aparati za varjenje inverter so primerni za montažna dela, za delo v delavnici in na gradbišču. Inverter varilni aparati so lahki in enostavni za uporabo, saj je vso krmiljenje, nastavitve in izbor programov lahko ročno ali kot SC možnost z že nastavljenimi programi, obenem pa je na razpolago elektronska dušilka za prilagajanje razmeram na varilnem mestu. V podjetju Ingvar nudimo vse inverter varilne aparate različnih moči in zmogljivosti po ugodnih cenah, za nekatere pa so na voljo še posebne akcije na spletni strani.


inverter varilni apart akcijaAkcija inverter varilnih aparatov v podjetju Ingvar


Vsi  varilni aparati Fronius zagotavljajo najboljše varilne rezultate, obenem pa je varjenje oz. spajanje dveh ali več materialov izjemno enostavno. Inverter varilni aparati so na voljo po ugodnih cenah, saj nudimo različne akcije s popusti, tako da so lahko tudi malenkost dražji varilni aparati inverter vaši po normalni ceni. V kolikor želite pobližje spoznati delovanje inverter varilnega aparata, se lahko prijavite na našo brezplačno delavnico, kjer pokažemo kako varilni aparati inverter delujejo, kakšna je njihova zmogljivost ter se pogovorimo o ustreznem ravnanju z varilnimi aparati (zaščitna obleka, čelada). Na voljo vam bomo za vsa vprašanja saj se zavedamo, da je le ob ustreznem znanju mogoča kvalitetna in varna uporaba inverter varilnih aparatov. Obiščite naše spletne akcije ali pa se oglasite v podjetju in si zagotovite svoj varilni aparat inverter po ugodni ceni. Podjetje Ingvar je pravi naslov za vas.