12. januar 2018

Inox cevi za dimnike OGMInox cevi za dimnike (rostfrei) – izjemno praktična izbira

 

Inox cevi za dimnike, včasih imenovane tudi rostfrei cevi za dimnik, so danes zelo priljubljene. Pomembna prednost inoxa (rostfreia) je, da je zelo lahek, kar nam olajša montažo. Rostfrei oziroma inox tuljava za dimnik se namesti hitro in brez posebnih naporov. Seveda pa so inox (rostfrei) cevi za dimnik izvrstna izbira tudi zaradi dejstva, da so izjemno odporne na manj ugodne pogoje (povišane temperature, korozija, vlaga ipd.). Želite obnoviti vaš stari dimnik? Tuljave rosfrei oziroma inox cevi za dimnike so izvrstna rešitev.

 

Cenovno ugodna sanacija s pomočjo rostfrei (inox) cevi za dimnike


Verjetno se zavedate, da obstaja precejšnje varnostno tveganje, če je v uporabi star in dotrajan dimnik. Tuljave rosfrei oziroma iz inoxa vam zdaj omogočajo cenovno zelo dostopno sanacijo. Tako ni pravega razloga za odlašanje – odločite se za čimprejšnjo obnovo s pomočjo kakovostne rostfrei cevi za dimnik (tuljave rosfrei – inox). Seveda pa lahko izberete tudi povsem nov rostfrei oziroma inox dimnik. Tuljave rosfrei oziroma inox so v tem primeru načeloma troslojne. Ker sta tuljava oz. dimnik iz troslojnega inoxa že izolirana, ni potrebno oblaganje z izolacijsko plastjo. S tem pa prihranite tako čas kot denar. Razlogov, zakaj izbrati inox cevi za dimnike, je torej ogromno – tako pri sanacijah kot pri novogradnjah.

 

Rosfrei cevi za dimnik OGMKje najboljše inox oziroma rostfrei cevi za dimnik?

 

Seveda ni vseeno, katere inox cevi za dimnike izberemo. Če želite zares najboljše, so inox oz. rostfrei cevi za dimnik, ki vam jih ponujamo v podjetju OGM-BI, prava rešitev za vas. Med drugim vam je na voljo tudi fleksibilna cev za dimnik. Cene so ugodne, ne glede na konkretno rešitev, za katero se odločite. Čakajo vas torej tako vrhunska kakovost inoxa kot ugodne cene. Fleksibilna cev za dimnik iz inoxa sicer pride v poštev tam, ko se peč/kamin namesti kasneje, kar pomeni, da se moramo prilagoditi obstoječi gradnji oziroma lastnostim prostora. Če je možno zadostno odvajanje dima, se lahko pri praktično vsaki vrsti odprtine uporabi fleksibilna cev za dimnik. Cene fleksibilne cevi za dimnik iz inoxa in cene drugih izdelkov iz naše ponudbe vam z veseljem podrobneje predstavimo – obenem pa vam svetujemo tudi pri tem, kaj bi bila najboljša rešitev v vaši konkretni situaciji. Ta rešitev pa bo seveda v prvi vrsti varna, varčna in trajna. Poleg rostfrei oziroma inox cevi za dimnike oziroma celotnih dimniških sistemov (sistem EKOKER – edini v Sloveniji, ki ima certifikat EN) vas v naši ponudbi čakajo tudi različni šamotni izdelki – med drugim tudi za industrijo. Vljudno vabljeni!