17. maj 2017

Hrana brez glutena- Recepti za pripravo brezglutenskih sladic


hrana brez glutena receptiHrana z glutenom ni primerna za vsakogar. Ste vi eni izmed tistih, ki uživate zgolj hrano brez glutena? Potem ste prišli na pravo mesto. Imamo pesto ponudbo slaščic za vse tiste, ki uživate zgolj hrano brez glutena. Recepti in živila, ki stanejo veliko časa in denarja so stvar preteklosti, saj imamo v trgovinah Peki zaupanja vredne brezglutenske izdelke.Z njimi si lahko hitro in enostavno pripravite raznovrstne brezglutenske sladice. Pri nas smo vam pripravili poseben oddelek z živili za pripravo tovrstne hrane brez glutena. Recepti za pripravo so zelo enostavni, saj je večina že pripravljenih mešanic, s katerimi si boste enostavno in hitro pripravili zelo okusne sladice. Z njimi si boste lahko popestrili vašo brezglutensko prehrano. Bodite drzni in sebi in svojim najbližnjim pripravite pikanten pomarančni kolač, ali pa tortice Lava Cake, muffine in druge okusne sladice. Odlična je tudi lešnikova torta. Vse kar potrebujete je mešanica za lešnikovo torto, katero zmešate z 120g olja ali 120g masla in 3-4 jajci. Dobro mešajte zmes, dokler ne postane homogena in svetlejše barve. Vlijte v pekač, ki ste ga premazali prav tako z malo olja ali masla, pečičo segrejete na 160 stopinj in pecite približno 50 minut. Takšne sladice so super dodatek k običajni hrani brez glutena. Recepti so preverjeni in vse sladice so izredno okusne. Posladkajte se tudi vi in si popestrite prehrano s sladicami iz naše ponudbe brezglutenskih izdelkov.


Hrana brez glutena - Zaupajte izdelkom v Peki trgovinah


Za vse tiste, ki imate brezglutensko prehrano, ste se za njo odločili sami ali pa vam jo je predpisal zdravnik, je zelo pomembno vprašanje katera hrana je brez glutena. Veliko proizvajalcev oglašuje hrano brez glutena, a se pogosto šele po zaužitju izkaže, da v celoti ni tako. Prehrana brez glutena ima največji pomen za tiste, ki jo preprosto ne smejo zaužiti, saj jim to zelo zdravstveno škoduje. Takšni osebi zelo veliko pomeni, ko najde brezglutenske izdelke, ki ji odgovarjajo. Preverjeni hrani brez glutena nato zaupamo in jo redno vključimo v svojo prehrano. V trgovinah Peki vam z zagotovostjo ponujamo zaupanja vredne brezglutenske izdelke.


hrana brez glutenaHrana brez glutena- Recepti vredni zaupanja


Gluten je pogost alergen in povzroča najrazličnejše zdravstvene težave. Pri osebah, ki so se primorani držati prehrane brez glutena in drugih, ki to sami izberejo, je zelo pomembno prehranjevanje s hrano brez glutena recepti za brezglutenske jedi so vse pogostejši. V trgovinah Peki boste zagotovo našli kaj slastnega, s čim lahko popestrite svojo brezglutensko prehrano. Na voljo vam je vrsta živil za brezglutenske sladice, na embalaži izdelka pa lahko sledite preprostim receptom. Hrani brez glutena, ki ste jo pripravili z našimi živili lahko vedno zaupate.