27. marec 2017

HP Probook prenosniki – sinonim za kakovost

 

Hp probookHP ProBook prenosniki so prilagodljivi za uporabo doma, v službi ali na poti. Dokazane poslovne tehnologije in poslovna varnost, zmogljivost in funkcije upravljanja, ki bodo zadovoljile vse vaše poslovne potrebe, vam zagotavljajo samozavest pri delu.

Nakup prenosnika ni ravno preprosto opravilo in zahteva kar nekaj premisleka, zlasti če se na računalništvo ne spoznate najbolje. Običajno računalnik ni ravno poceni, zato je prav, da se, ko se odločimo za nakup prenosnika oz. prenosnega računalnika, najprej vprašamo, za kaj ga pravzaprav potrebujemo. Na podlagi tega si namreč izbiramo tudi njegove tehnične lastnosti.

Glede na velik obseg ponudbe boste tako z nekaj premišljenega brskanja in raziskovanja zlahka našli HP ProBook prenosnik, ki bo zadostil vašim potrebam. Prenosni računalniki HP ProBook 255, 450 ali 470 predstavljajo najboljšo rešitev za vse, ki iščete visoko kakovost in zmogljivost ter ugodno ceno računalnika.

 

HP ProBook 450 za zmogljivost v pisarni ali na poti

 

HP ProBook 450 G3 je izdelan za storilnost, zagotavlja zmogljivostne in varnostne funkcije, ki so bistvenega pomena za današnje zaposlene. Primeren je za profesionalno uporabo v poslovnih družbah ali majhnih in srednje velikih podjetjih ter zagotavlja kombinacijo inovacij in osnovnih varnostnih ter večpredstavnostnih zmožnosti.

Dokazana zanesljivost in celovite varnostne funkcije HP ščitijo vaše podatke, tipkovnica odporna na tekočine pa ščiti prenosnik pred manjšimi razlitji. Najnovejši Intel procesorji četrte generacije in grafična kartica AMD R5 M255 zagotavljajo, da bo delo s prenosnikom HP ProBook 450 i5 G2 hitro in učinkovito.

 

HP ProBook 470 G2 eden najbolje opremljenih prenosnikov

 

probook g2HP pri nas ponuja za vsak računalnik kar širok izbor konfiguracij – navzven enak računalnik lahko dobimo z veliko različnimi procesorji, grafičnimi karticami, pogoni itd. To velja tudi za preizkušenega HP ProBook 470 G2, ki sodi med najbolj opremljene prenosnike s to oznako. Gre sicer za razmeroma velik prenosnik, diagonala njegovega zaslona meri 17,3 palca, ločljivost je FullHD, torej 1920 × 1080 pik. Glede na diagonalo in opremljenost je prenosnik vseeno povsem zmernih mer in teže.

Srce prenosnika je Intelov procesor zadnje generacije, i7-5500U, njegov takt je 2,4 GHz. Vgrajenega je 8 GB pomnilnika, kar je ravno prav za udobno delo. Disk ima 750 GB prostora, je klasični, torej vrtljivi. Dodana je tudi Intelova integrirana rešitev, ki skrbi za nekoliko manjšo porabo energije.

HP ProBook 470 G2 je torej odlično uravnovešen prenosnik, ki je v primerjavi z navadnim ProBook 470 dobil malenkost hitrejši in hkrati varčnejši procesor.